Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva drama !!! Bravo momci, bravo Bosno i Hercegovino !!!
VOLIM TE BOSNOOOOOO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovako je to kad se igra u Skenderiji HRAMU KOSARKE!!!!! Ovo je prava atmosfera!! Odsad samo u Sarajevu igrati 🏀🏀🏀
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
BOSANSKI INAT !!! BRAVO MOMCIII,BRAVO NAVIJAČI 🤝🇧🇦🇧🇦🇧🇦
VOLIM TE BOSNOOOOOO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovako je to kad se igra u Skenderiji HRAMU KOSARKE!!!!! Ovo je prava atmosfera!! Odsad samo u Sarajevu igrati 🏀🏀🏀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlićna predstava,brao susedi,vidi te da se može kad se oće.
U CG zivi 24 covjeka i ispred nas 😳. Ostavi mjesalicu a kablove smotaj i ponesi.
Hajmo ih sad naloziti, zvacemo ih znajevima, dijamantim somunima sta ja znam dok opet ne ispadnu od neke jadne ekipe kao sto je Gambija ili tako nesto. Jadni narode kako se lahko nalozite
svaka čast momci!! a onda se sjetim komentara poslije crne gore, i vrati me na Balkan. zemlju primitivaca, beskičmenjaka i podložnih robova.... otpor stoko!!! ( i da svjesno izgovaram ove bljuvotine, a čast manjini pojedinih)
Toliko primi prvi red u Areni. A svaka cast iako njih bas briga.
Čestitke momci ♥️🇧🇦
Ono što ja važnije Aziz Bekir je pokazao da je dobar trener
Svaki komentar je suvišan,BRAVO ZMAJEVII!!🇧🇦🇧🇦
Bravo lavovi nasi, ponosni, castni Bosanci i Hercegovci...ostaviste srce na parketu. Za nasu napacenu zemlju, za nas lijepi narod Bosanski os Drine do Une od Save do Jadranskog mora....imali bi stota nasa politicka gamad nauciti, sta su junaci roda svoga..
Patriotizam se izražava plaćanjem poreza, ne bacanjem smeća po rijekama i jezerima, ne vrijeđanje drugog i drugačijeg, ekonomskim napretkom, pomaganjem zajednici, a ne mahanjem zastavom i rasističkim komentarima.
Podrškaa skenderijaaa
9.500. ljudi u Skenderiji- atmosfera ko 20.000. u Beogradu.
U Skenderiju stane 5-6 hiljada
Nurk dimenzija sa druge planete, onako zaustaviti Goberta a uz to zalijepiti Poiriera na tablu, zabiti 20 poena i 8 skokova aferim momce 👏
Realno Lazic bolji u napadu 20 puta od Goberta
Realno satro ga je Juka. Prosto ne mogu vjerovati da je Gobert svake sezone u krugu za osvajanje DPOY u NBA! Bravo momci! Samo naprijed, kakav ste karakter pokazali nakon CG!
⚜️⚜️⚜️⚜️
Spetakularno su navijaci napadali(Ne svi) nas security umjesto organizatore jer nismo smjeli pusiti flase u sali i nismo mogli dati da izadzu(mozes izaci ali nenmozes vrati)