Kvalifikacije za Eurobasket 2013
77
Košarkaši BiH slavili u Rumuniji rezultatom 84:79
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumuni jos ste se ponadali da nas pobijedite, odradili seriju,smanjili 20 razlike ono covjek vam da prst hocete cijelu ruku, struju gasili,a dobili ste ni vise ni manje nego ovo .!.
je\'bo ovo, ljudi nemaju za struje, a ne da kosarku igraju, kad pobijedimo Gruzijce u gostima onda nesto mozemo pricat
De-bi-lu, Latvija i Letonija su ista stvar, a to sto si ti ogranicen pa znas samo jedan naziv, to je tvoj problem.
P.S. Sta cemo mi kad nismo u stanju bili dobiti Srbiju ni u prijateljskoj utakmici na neutralnom terenu, Srbi igrali koliko im je trebalo, a Tele se ispucavalo, a tu istu Srbiju u kvalifikacijama u sred Beograda dobila je mala Crna Gora, zato sto imaju mu-da, a nisu pi-c-k-e ko nasi igraci koji se boje vlastite sjene.
Repke i go-va-na, nisu u stanju Rumune nabiti bar 20 razlike, nemamo se mi cemu nadati, jer su i Latvija i Gruzija objektivno jace repke od nase, tako da nam ostaje trece mjesto koje nas ne vodi nigdje ili u dodatne kvalifikacije. A i da se nekako plasiramo na EP opet cemo se brukati i necemo ostvariti nijednu pobjedu. Je-be-s repku u kojoj samo Wright zna igrati, ono Tele veze nema samo se ispucava, a da ne govorim da ne zna ni centra igrati, ni zakucati iz igre sa onom visinom, kakav on i NBA, vratice se otamo prije nego sto ode, pojesce ga kmice.
ja ovog koji je pisao ovaj tekst nepismenog stvorenja. U tekstu napise Letonija a onda ondmah ispod napravi tabelu sa Latvia. Ideu mi na zivce ovi kvazi intelekculci. NAPRIJE NASI.
J=BO VAS KOŠARKA KAD OVAMO POLA DRŽAVE BUKVALNO GORI... HAJ\'MO STOKO NA GAŠENJE SVI, ILI NA ULICE DA SE SMAKNU OVA G=VNA SA VLASTI KAKO BI NAPRAVILI NORMALNU DRŽAVU KOJA ĆE ŠTITITI SVOJA BOGATSTVA!!!
Mirza def najgori
ADMINISTRACIJA FORUMA - CITATE LI MAILOVE ???? BAHSUZI JEDNI
Juče mi nešto nije dalo da komentarišem... Kod nas se kaže ALLA\'SALAMET! I igrača i ...raca... i ovaj Aco i ovaj TELE(tović)... pa kako ga nije sram onako igrati, pa nije košarka samo trica, trica.... evo neko napsia već mašić čovjek kada se odigra kako treba mirno tricu, a ovj sve nešto nazor kroz blok.. neće ovako ići. i garant ćemo i ovdje neki baraž sa albanijom ili moldavijom , mađaraskom...
OVAKO CEMO IH NAKANTATI I U SJEDECOJ ODBOJCI !!!
BRAVO MOMCI !! NAJBOLJI SMO U GRUPI, SAMO NAPRIJED PROLAZIMO NA EURO 100 %
Je li iko primjetio da su Rumuni krali po nekoliko sekundi na svakom napadu ??? Rumuni krenu da igraju a sat se ukljuci i pocne odbrojavanje vremena tek nakon najmanje tri sekunde. Moramo se žaliti, čista krađa uz nestanak struje. Teletović se provaljivao, mali Mašić pogađa sve trice ako ima otvoren šut a ovaj Teletović sve nešto forsira.
\"Đedović - toliko su ga furali za nekog talenta, nekog igracinu, te vamo, te tamo, ali sve guranje menadzera i stela, tako je i otiso u Barsu, pa na kraju gdje je zavrsio...\" - ne k.e.nj.aj života ti. kad je imao 16 godina, đedović je ušao u igru (kk. bosna) i tako je odigrao da je do slijedećeg jutra faxom u klub došlo 25 ponuda od kojih je odabrana ona barcelonina. ti si se našao pričati o \"guranju\" menadžera i štelama.
ALO PAPCI IGRAJTE ODBRANU !!!!! REDOVNO PRIMAMO 90+ POENA ! TO JE N E D O P U S T I V O PROTIV OVIH TRECERAZREDNIH EKIPA !!!!!!!!!
Kako bolan @nula za igru kada smo pobjedili? U zadnjoj cetvrtini ih je stigao umor zbog kratke klupe ali pobjeda realno nije nikad dosla u pitanje.
koliko je pokusaja za tricu teletovic pokusao, ja bi ubacio najmanje isto onliko mozda i vise, al sve u svemu svaka cast na pobjedi..:))