Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjeti se nedostatak Bosnica.
Jarane ponajprije se osjeti da smo zaigrali za promjenu protiv potpunijih momcadi kojima ne fale kljucni igraci. Ceska ti je najveci dokaz toga. Izgubili smo i sa Vedranom obje protiv ekipe Litvanije koja je dosla u manje kvalitetnom sastavu nego sad Ceska.
nije bio ofsajd protiv nigerije
Najzad pravo objašnjenje, mislio sam da se prenose samo bodovi protiv ovih što su prošli. Evo šta kaže FIBA: "Do teams carry over their results from the First Round to the Second Round? Yes! A team's final record after the conclusion of the Second Round includes their win-loss record from the First Round. This helps ensure every game matters throughout the six qualifying windows."
CG je dobila Francusku. Moze se ovo izgurati da se bude treci
Dzanane jeden savijet,pripazi Malo na ponasanje gledaju te i druga djeca,a sta mu otac Radi savjetuje li ga Malo?
Kazu Nurkic ce se pridruziti ekipi na prvenstvu???
Skoro nemoguća misija. Trebali bi sve utakmice pobijediti, jer samo tri idu na SP.
Recite Musi da još nije u Realu - ako ode tamo, a neće, klupa mu je suđena. Recite mu da se ne šuta ako te šut ne ide - imaju i drugi igrači. Recite mu da se ponaša kao ostali iz ekipe - nek se ne krevelji i ne visi pola sata na obruču kada zakuca - šta je trebao onda Sulejmanović, visiti do sutra nakon onakvog zakucavanja?! Odrasti, balavac!!
U potpunosti se slažem, iako mi je Musa na srcu, on ima neki problem u glavi. Što mu trebaju ovake budalaštine? To nije fer ni prema suigračima i kvari odnose u ekipi. Ja pa ja. Jest dao tu tricu, a prije toga nula. Lazić je, recimo, puno bolje odigrao od njega sinoć i čovjek se ne busa i ne hvali.
Daleko ce nas ovakv trener odvesti.. kuku nama
Treba se boriti do kraja pa koliko mozemo mozemo...ne treba odmah "gace skinuti" i standardno ono nase "nemamo sansi jbg"
Standardne nase kalkulacije
no comment....
Jes objasnio, malo je reći 🤣
Može li Čelik Zenica
Prenosimo samo jednu pobjedu, protiv Češke. Utakmice s Bugarskom se brišu.