Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna igra! Svaka čast Od danas je poskupjela teletina u hrvatskoj!!!! VOLIM TE BOSNO
gazi bosno gazi!
Smrt USTASLUKU, sloboda Bosni, i vratite nam pola dalamcije, mamu vam sokacku.
adecco cup,kakvo sranje..adecco je zeitarbeit(vremenska)firma,,bas glupo..
neko rece hrvatska sa C sastavom. Ma dobili su oni po pi4ki i na europskom sa A i B sastavaom. Popili su sve vitamine.
pa idiote nije reprezentacija islamske zajednice nego reprezentacija Bosne i Hercegovine a u Bosni i Hercegovini zive ljudi svih konfesija i narodnosti plus nesto stoke sto se veseli uspjesima susjednih drzava. Mi se veselimo pobjedi bosanaca bez obzira na religiju. Kome to vama? P jadnice svoju domovinu nevolis a druga te koristi ko topovsko meso.Bolje i nezasluzujete.
sss@ Koji srbi u reprezentaciji? Bosanci po naciji a po narodnosti moze se biti porijeklom srbijanac ili pak po religiji pravoslavac. Stipu te laznjake o srbima u Bosni kad se zna da su to posrbljeni bosanski pravoslavci jer SPC ne dozvoljava bosansku pravoslavnu crkvu a ni hrvatsku pravoslavnu crkvu. SPC je instrument za posrbljavanje bosanskih i hrvatskih pravoslavaca. Kao sto su sandzacki muslimani za mene srbijanci a nikako bosanci tako je i obratno. Izraz bosnjaci za bosanske muslimane je manipulacija. I na kraju kakve veze ima koliko je muslimana i necija vjeroispovijest u sportu kad su svi koji nastupaju za rep.BiH bosanci pa taman da su budisti.
Hajmo svi : Mi bosanci tatatatata Mi bosanci....
Bosna je odigrala super samo imam jednu zamjerku , a to je igra Sinanovića jeste da covjek ima 222 ali nista nije pokazao, ocekivao sam vise od njega. Kikanović je pokazao više.Mislim da nam treba jos jedan centar i to je to.
Sta koristis da i ja pocnem, udara dobro...?
Lako je pobjediti Hrvatsku,ajde pobjedite Srbiju?-Srbija vam pusti samo deset koševa razlike a da je igrala sa trećinom kapaciteta pobjedila bi sa osamdeset koševa razlike.
Ma u Kakvom je to sastavu igrala Hrvatska...?...pa i na Evropskom su bili u najboljem sastavu i mi smo pobjedili....daj nemojte pricati...ja se nadam da ce biti bolji jer ne navijam ni protiv Hrvatske ni protiv Srbije..nek nam je svima sretno.
Vlado > GADO! hhhahaha
Jel bilo kolone auta i trubljenja posto je ovo vama ravno osvajanju titule sampiona evrope ili svijeta.
Честитке кошаркашима Би Х ,свака част...
hej mali,ako te ufatim ima da te rasturim ko Bosna Hrvasku
elhamdulila