Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi smjena generacija je u toku,ovo su sve mladi momci koje treba maksimalno podrzati i koji su tek na pocetku karijere fakticki...
Dule sa jednom nogom bi bolje vodio Bosnu od ovog Vedrana. Hebote, izvede ekipu, nikakve taktike, adaptacije na igru protivnika. Igraci bukavalno igraju sami. Da je bio bolji trener, mogli smo ovo dobiti. Trebalo je povikati na sudije, kad su krali za Cehe, a ne sututi i vrtiti se u krug, pa i nek ti daju tehnicku.
Zadnjih 5 tekmi, svaka tako blizu, a tako daleko. Svaku izgubili 4,5 poena razlike. Vedran odlican trener, abd u sljedecem ciklusu, napasti prvenstvo. Volim te Bosno !!
Sve mi je jasno...kako je nastao svemir, po kojem principu rade svemirske stanice, kvantu fiziku, atomsku, fuziju, fusiju, ALI mi nije jasno kako je ovaj Vrabac postao igrač?
Nema veze, bit cemo bolji u sjedecoj odbojici. Samo gore glavu! Bitno je da je nas Sultan Bakir i nasa Hurija Sebija zadovoljni sa vama! Zivjela najveca sportska stranka SDA stranka, zivjeli svi moji SDA ahbabi! Ljubi vaa brat po vjeri!
Srbija je izgubila od Estonije 1 razlike - potpuno zasluženo, sve čestitke igračima Estonije. Ko je to mogao da pretpostavi? Onaj - ko se obogatio. Rasprodate su sve karte za duel sa Izraelom u nedelju, a cena karte kod tapkaroša već preskače 100 evra, a ide to lagano i na 200 evra... odlučujuća utakmica je u pitanju: ukoliko Srbija pobedi - kvalifikovala se. A kako će SDA Fekalistanci kući iz Češke? Jel opet busom 14 sati ili pešaka?
Nek su i srbi izgubili 🐷🐷🐗🇷🇸
Koga briga za djiksone zasto ih uopste pominjes
Dragi Bog nas kaznio u ovom sportu i da samo gledamo sportske uspjehe komisija plus nam drzava ko cirkus, najgore sto znamo da mozemo biti extta u sportu ak e et takva nam sudbina gledaj kako drugi osvajaju medalje..
bravo momci na borbenosti,dobra igra. Volim te Bosno!!!!!
@MaliSignal ma daj,sudije su i ovdje navlačili na njihovu stranu....još jednom bravo momci bravo Veca!!!!!
Šteta. Svaka čast momcima - posle 14 sati klackanja u busu, ovo je veličanstveno. Uzgred budi rečeno, kvalifikacije nisu zatvorene sada nego su zatvorene i pre ove utakmice - takozvana BIH nije imala ni teorijsku šansu da se kvalifikuje.
@MaliSignal Nemoj da se nerviraš, talibančiću. Biće bolje u narednom životu. :-*
@Arkham Da, potpuno zasluženo - svaka čast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema zara, borbe sve je stihijski kao po onoj stvari.
Bit će bolje...