Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ekipa ima buducnost. Borili ste se svaka cast nema zamjerki.
Kosarkaska reprezentacija bez playmakera pa to ima samo u BiH i nigdje vise...
Musa jednom dobro naredne 4 tekme los lo i veceras,neefekisan, jednostavno nije mi jasno ispicavanje trojki ,budi bar majstore u s poludistance,NISI DOBAR TROJKAS!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Maksimum od igrača koje smo imali. Bravo momci za zalaganje, dobro iskustvo za mlađe igrače.
Super du igrali. Srce du ostavili. Hvala puno, uzivao sam iako smo izgubili.
Gdje je Nurkic ,puši qrceve u USA.
Vazda nam malo fali i nikad ne uspijevamo, haman smo baksuzi zesci.
Ocekivano
nekada budemo porazeni a nekada i izgubimo .
jedini smo u svijetu koji slavimo poraze
Objektivno imamo Musu Kamennasa i donekle Atica ostatak ekipe je podkapacitiran
Tuzla nije grad košarke nema Slobode u vrhu, juniori, kadeti nista samo kantonalno. Kad je izašao dobar igrač, tipa Mršića, Mulaomerovića e tad je Tuzla bila grad košarke. Pa da su igrali u dvorani u Banovićima ili Kalesiji isto bi se navijalo Jel bi to značilo da su to gradovi košarke.
Tuzla nije grad košarke nema Slobode u vrhu, juniori, kadeti nista samo kantonalno. Kad je izašao dobar igrač, tipa Mršića, Mulaomerovića e tad je Tuzla bila grad košarke. Pa da su igrali u dvorani u Banovićima ili Kalesiji isto bi se navijalo Jel bi to značilo da su to gradovi košarke.
Sjecam se kad se Musa posavđa sa Teletom u Mejdanu zbog Mozgova. Tad se vidjelo da Musa ne može imati leader poziciju može ako su četri igrača iz njega vrhunska pa da mu se to pusti da bude. Tele je bio vođa, a njega su tad popljuvali u Mejdanu. Musa nije djaba vracen iz NBA da 17 poena i Nazad ima tu nesto.
Bravo za momke, borili su se ko lavovi.
Kao sto se i prespostavljalo.. Poirer i Yabusele u formi..tesko da smo ih mogli zaustaviti pod kosem. Mnogo bolji centri ne mogu sa Porierom 1 na 1 igrati a kamoli Kamenjas. Koji se ipak borio lavovski.Atic bazena ne moze pogoditi sa otvorenih pozicija. Musi zatvorili njegove karakteristicne prodore i to je to. Fali nam dobar play i jos jedan dobar centar. Borili su se..ali Francuzi su ipak jaci i zasluzeno su dobili tekmu
protiv francuske rexiltat fenomenalan. musa mora bolje nije sabran, miran, gubi puno lopti, fali mu sabur a glavni je igrac.
Ponavlja se isti problem kod pojedinih igrača da jednostavno izgore od prevelike želje.Nedostaje jedan iskusan vođa ekipe da ih malo ohladi.
Dobro smo odigrali što govori rezultat jer smo igrali protiv Francuske i zamalo dali selektoru Trikolotra infarkt: "Znali smo prije utakmice da će ovo biti težak meč.... U sportu se dobija i gubi i idemo dalje.