Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo se malo spustiti na zemlju. Dobru su utakmicu odigrali, ali sad pričati o osvajanju EP je malo nerealno, sve je moguće ali ponavljam nerealno. Nemamo mi pobjednički mentalitet, utakmice poput one protiv Francuske su rijetkost, gdje pod pritiskom uglavnom izvučemo deblji kraj. Ali eto ostaje nada, prolazak u grupnu fazu bi bio odličan rezultat za nas!
S nama se nikad ne zna, ja volim sto smo ovakvi kakvi jesmo
DA NAM JE DRZAVA I SISTEM UREDAN, top 3 DEFINITIVNO… MOMCI JEDVA ZA AVIONSKE IMAJU A SRUSILI SVJETSKU SILU… MI SE NECEMO UMORIT. DRZAVA BOSNA