Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo obojica, pogotovu Jokić, koji bi trebao ( ako ostane zdrav) svake godine na All Star. Genijalan igrač. Nisam znao da je Nikola sin Bore Vučevića, legende iz KK Bosna. On je medijski nekako u sjeni Jokića i Dončića, ali njegove igre su vrhunske. Čestitke obojici!
Khris Middleton je tu, Doncic nije...Jebo te liga
Svaka cast momci , a drago mi je sto Draymond Green nije izabran .
Sramota sto je KAT tu a nema doncica rosea itd..
Drago mi je što su baš ova dvojica izabrana, zaslužili su, svaki na svoj način. A i glasao sam za njih. Glasao sam i za Juku, ali realno, Juka još nije na tom nivou. U svakom slučaju, ovo je pošteno, jedino mi nije jasno da Rudi Gober nije našao mjesto na Zapadu.
A dje Nurk Ataturk!?
@LedolomacD a Teletovic ?
@BaltazarXXX Vjerovatno u svojoj kolibici od 3m dolara :d
Ben Simmons je čudo od djeteta. Dobar je u svemu, osim ubicavanju koševa.
ja msm da je on jedini ko mali stajo ispod kosa i polago da nije suto 😂