Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je kobi,jako dobra replika MJ_a
I belive I can fly, I belive I can touch the sky. Kobi tebi kapa do poda ali ova pjesma se ne odnosi na tebe.
Ma, ja ba .... Da nije Michael tri godine igro bejzbol i ladio jaja ne bi ga ovaj Šaban nikad stigao .... Kakav Kobe? Mirza je za njega Jordan!
Jedini koji se moze porediti sa MJ-om... AL ii dalje je Jordan neprikosnoven. http://www.landofbasketball.com/player_comparison/b/kobe_bryant_vs_michael_jordan.htm
Čuvaj se ti Mirze, :P
Cestitam Kobe. Jedina razlika je sto je Jordan isto napravio sa 200-300 utakmica manje.
pravi si kurton kobe je bolji od jordana to sto ti pricas samo djeca govore koja gledaju nba preko youtube
@giloneelano E moj ti druze, ja kad sam gledao nba ti nisi bio ni zametak.
Kobe je mašina, nakon onako teške povrede prošle godine vratiti se i igrati u istoj formi....impresivno. Nisam znao da je Malone drugi na listi, to me iznenadilo.
Ma kakva forma bolan, na prosjeku je od 25,4 poena po mecu sa 22,3 uzeta suta, nije to ni blizu neke forme, procenat suta prelos za njega.
Black Mamba..
Bravo za Bryanta, 3 strijelac svih vremena!!