Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci jedan je All-star center, drugi je bio MMA borac a treci je kompletan kr*ten od covjeka
Kakve su vam ovo vijesti ko da vas Vučić i Vulin plačaju?????
...pa ko ih drugi placa nego oni,vidis da su po cijeli dan vijesti iz Srbije...ovo ti je Kurir.ba
Pocrnit ce od batina kad ga Jokicevi nagaze 😛
samo još da im i stari dođe, pa se onako zadere preko dvorane "decoooo, decoooo .... ojjj decoooo .... buši sine, buši ... hihihi" :.-)
4 metka- 4marke -2eura
Izgledaju kao psihopate
likovi za zadruge,kao i ovi novinari sto ih veličaju
divna biografija
Kako se ono kaze, poprosli narkoman)
Nikola i paraziti...
...opasni mogu biti jedino u svom selu u Srbiji...u Americi to ne prolazi,ako budu kenjali prdekana im je zagarantovana.
Glup, gluplji i najgluplji...
Ha ha ha, ovi su za filma
Pravi sirovnjaci....
Klix propo' kraj.
Opasne seljacine koje su dosle do novca na osnovu bratovog talenta ali ako se budu zaebavali sa crnjama bice brzo sva trojica izbaceni kao i milicic
Retarde Miličić je sam.napustio uzeo lovu i otišao slično kao i Musa hahahha
Miličić da je imao ovakvu braću, on bi možda nešto i napravio u NBA. Jokićev brat je bio u SAD, igrao košarku, dok je i Miličić bio u NBA. I iz prve ruke vidio kako se lako propadne iako si generacijski talenat kao Miličić. Od toga da dođeš do novca, pa do toga kako se nositi sa pritiskom, nepravdom... Pa su na njegovim greškama naučili i pomogli Jokiću.
Ove je postar pravio