Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igracina
prekucao je nba, imal sta teze?
Kobe Bryant, sjecam se dana kad je dosao, imao sam 12 god. sad imam 29 god. i sad ga gledam, hvala Kobe! Nisam kao oni sto su poslije MJ-a prestali gledati NBA, Kobe me zadrzao, poslije njega cu sigurno manje pratiti iako ima vrhunskih kosarkasa kao sto su LeBron, Wade, Durant, CP3 ja najvise volim Mela gledati radi elegancije. Al Kobe je nesto posebno. Evo jedno kucanje i to po stare dane, ovo danas ne rade, samo je Carter bolji kucac i mozda T-Mac http://www.youtube.com/watch?v=_P-Sw9RPllA
dobio coek krila,pa leti..:D haha
jedini igrac koji moze uci u istu recenicu sa m.j iako je ovaj drugi "to sto jest".
uci ih tata i dalje sa svojih 36god kako se igra.. ccc..
Koby može sve, ali više ne uvijek, jer mu je vjerovatno potrebna dodatna motivacija, to je play off ukoliko ga LA izbori.
take Lebron and put him in Kobes body you have an all star but if you take kobe and put him in Lebrons body that is completly unstopable and better than maybe even MJ, Lebron is nothing without his body
Mrcina! E da je Kobe Cedeviti usli bi u F4 Aba lige, cak i sa Acom kao trenerom :))
dobar vam je naslov....
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)