Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je to pitanje tko je kriv. Momci su dali sve od sebe i svaka im čast. Ovdje je jedini krivac Klix jer postavlja glupa pitanja. Hvala
Tako je majstore, ne zoves se ti dzaba gazda.
Jel dosta tog luzerskog mindseta? Nije sampion onaj koji da sve od sebe nego onaj koji pobijedi. Zbog takvog razmisljanja i ne mozemo proc baraze u bilo kojem sportu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Čemu ova anketa? Ljudi koji su srcem dosli da igraju, sad nekoga treba proglasiti krivcem! Zasto? Sramna anketa.
Ja sam fino napisao na članku poslije utakmce glavu gore borili ste se i dobio minuse. Treba odmah optuziti Musu i Nurkica radi lajkova i top komentara ali jbga takvi smo mi samo opleti
ma klikovi bakilica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobijedili smo sami sebe ko je najveći krivac ne znam
Igrati bez playmakera je isto kao razred bez učiteljice
Kriv savez sto. Spavaju 5 u jednoj sobi. Dobro je da ikako momci dojdu da igraju
Bekir nam reče prije odlaska da ćemo osvojiti turnir…. Prava šteta je što sa obim sastavom nismo uspjeli, jer čisto sumnjam da ćemo ikada više nastupiti u jačem sastavu. Kad krene NBA sezona, možemo zaboraviti Nurkića i Garzu, Musa će takođe biti upitan zbog Eurolige tako da se nemamo čemu nadati. A odgovornost je najveća na treneru koji nije mogao sa najjačim sastsvom BiH odavno pobjediti oslabljenu Poljsku. Da ima imalo obraza, sam bi odstupio
Gubitnicki mentalitet i ufuranost glavnih “zvijezda”, kao i u svim sportovima kod nas.
Ja sam kriv, zato što sam.vjerovao u ono nemoguće
Kako glupa anketa ali nije ni čudo kad smo navikli da uperimo prste i da trazimo krivce za sve
Ko je kriv, pa ja mislim uveliko politicke ne aktivnosti. Lose ulaganje u podmladak, a sto se tice ove rep. pa momcima trba cestitat i na ovome. Mozda bi i ovaj Klix mogo doprinjeti ovim buducim narastaima a ne da prave jos vecu frku oko ovoga. Na kraju krajeva nisu se obrukali,kao ovi izraeci, o orbanovim necu ni da govorim
Cemu ovaj clanak. Kako vas nije stid. Ne znate razlog izmedju kosa i poena a pisete nebuloze. Momcima svaka cast
Šta vi uopšte hočete? Tek sastavili ekipu neki igrači se prvi put vidjeli i sad bi trebali i na olimpijske igre, Košarkašima kapa dole i hvala vam za ugodne trenutke, ma pičimo dalje.
Kriva vam je struka i vaš inat! Pogledajte kako vam je srpski trener podigao žensku odbojkašku reprezentaciju, pa umesto da prepišete ono što je dobro, tj. srpskog košarkaškog trenera da ste uzeli, vi se pravite pametni valjda. Barem za 30% bi vam podigao tim, a danas vam je trebalo samo 10% više da pobedite Poljake.
Sto su znali to su i pokazali niko nije kriv
Nije niko kriv. Treba prihvatiti cinjenicu da je BiH mala i siromasna zemlja i kao takva ne moze ostvariti velike uspjehe na internacionalnom nivou. Tesko se takmiciti protiv zemalja koje imaju 10-100x puta vise stanovnika i vece bogatstvo koje mogu ulagati u sportiste.
ja sam se davno operisao od naseg sporta; treba biti realan i prihvatiti tu cinjenicu, samo hamalit mozemo, to nam je max. Sretno i neuzbudjujte se vise za nase sportiste, duze cete zivjeti!
Odgovor : Možda ekipa koja je bila na drugoj strani terena. Zapita li se neko šta bi Poljacima se tek zamjeralo da su ovo izgubili na domaćem terenu, a roster je također njihov u blagoj prednosti po kvaliteti.