Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velikan! Laka mu crna zemlja i vječna slava bila. Napisao Musliman!
Donra vremena, vremena uspjeha i napretka. Vi koji pljujete to doba, haha, zna se, neko vam je robijao zbog dugog jezika. I neka je.
Kojeg uspjeha i napretka Nisi imo šta kupit Svugdje prazni regali
@0444 al ti je m p. vlazna bila...i otac na sluzbenom putu.
a sad nema ono 'legendarni hrvatski..'? Samo rodjen u Beogradu i vodio reprezentaciju Srbije a hrvat, hrvatski, hrvatsku, hrvatske...to nista?
Čuveni AVAZ piše da mu je Tesla bio pradjed, a Tesla se nije zenio niti imao djecu.
Glupane neobrazovani. Ništa ne znaš. Nisi pročitao ništa poslije "Ježeve kućice". Ali si naučio da nabadaš tastaturu. Otiđi negde pročitaj, nauči nešro.
Koliko je bakira i mehmeda unistilo drzavu, ne moze valjat ni kad je dusan.
Veliki gospodin,doktor za kosarku i civjek koji je ne samo Srbiji nego cijeloj Evropi donio mnogo znanja sto se kosarke tice. Pocivaj u miru ljudino,pozdravlja te Sarajevo
PAMETAN SI ZA DVA CELA SELA SA ZASEOCIMA !
Duda je bio košarkaški velikan kojeg su zvali ocem sportista i likovi poput Toni Kukoča ili Dina Rađe su učili od njega. Nisu daleko dogurali, očito, ali simpatičan je bio čiko...
Legenda! R.I.P.
Ko god nesto kaze protiv Vucica i rezima a zavrsi u bolnici vise iz nje ziv ne izadje. Cudno.
PAMETAN SI ZA CELO SELO!
Šta je uzrok vode u plućima?! Tromb?! Da li je primio neispitani genski tretman za kojeg navode da izaziva i zgrušavanje krvi?! Ima li još ijedan novinar koji koristi svoj mozak, logično razmišlja i sam istražuje bitne informacije?!
UZROK JE CIFRA 78
@gooUser1630950444 TI POJMA NEMAŠ!!! Da si iole obrazovan znao bi da se voda u plućima ne stvara zbog godina starosti (to samo idioti tako misle), već ili zbog tromba ili zbog otkazivanja bubrega itd. Dakle, STAROST NIJE UZROK, A AKO JE IZBOCKAN, ONDA JE VISOKO VJEROVATNO DA JE TO UZROK
Ajmo svi! DUUUUUULLLLLLLLEEEEEEEE SRBINNNNNEEEEEEEEEEEEE ALEALEALEALEALEALEALEALE
Veliki covjek, duboki naklon.Saucesce porodici.
Vidim ljude ohole se pravo,kao da če vječno živit Pametnom insanu dosta SMRT PREKIDA SVE UŽITKE
Inshan pod hitno u Jagomir po terapiju!
Laka mu zemlja.
a dze su мu osтаla dva prsта?