Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće pobjede ovogodišnje sezone su povtatak Bosne i Slobode u vrh bh košarke. Realno, to su naši najveći klubovi. Ali, nema nam napretka sve dok KSBiH, ne stavi moratorij na dovođenje igrača sa strane i dok se sr i hr igrači budu tretirali kao domaći. Kupi ekipu i budi prvak, tako je kod nas
Dabogda
Svaka cast za igrace Bosne ostavili su srce na terenu i borili se za navijace i za klub. Vi ste vec šampioni:-)
Kao navijač, volio bih da pobijedi Bosna. Ali najveća pobjeda bi bila ako se košarka vrati u Sarajevo i Bosna zauzme mjesto koje joj pripada. Najbolji temelj je što su se riješili onog Halmedina Konakovića. Nadam se da će uskoro opet puniti Skenderiju i Zetru.
@AugustBraun Talent je neosporan, ali se mora imati i trgovačkog duha. Sprega politike i kriminala je ušla u svaku poru, a napose u sport. Da li je u privatizaciji rješenje? Ili u poštivanju i provedbi zakona? Sizifovska dilema za lopovsku državu.
@Tsargrad. Da li je istina da se trolanje cijeni 0,5KM po komentarU, 10F po lajku ili dislajku i dodatnih 20F za odgovor na trolerski komentar? Jebote, nabacio sam ti cvaju. Doduše u feninzima, ali eto temelja. Haj uzdravlje.