Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer koga boli k"ta, za nas fudbal i za nasu jadnu premier ligu. Pa ko vise ide na ove utakmice, nego seljaci i jalijasi, wannabe huligani. Kao nesto se ima vidjet na toj utakmici, osim oni tukli nas mi njih, alooooo boli me k"ta, sto si isao u siroki niko te nije tjerao, sto si isao u banja luku niko te nije tjerao, primitivizam kad nastupi to vise nema veze ni s sportom ni s kulturom, papci vamo papci tamo. Uostalom sta to imas vidjet, najbrzi igrac pretrci citav teren za minut, ronaldo bi odradio sprint gore dole 3 puta i onda upitao ove nase jadnike, jeste li se mozda umorili gospodo. Molim Bht da prestane emitirat ove nase jadnike i da mi pusti Premiership pa da gledam Chelse Man Unt il slicno, nesto zanimljivo, a ne svake prestupne sedmice utakmice poput Man City Norwich, ok City kontam al brate ak igraju protiv Norwicha boli me ona stvar za tu utakmicu, jel to toliko tesko?
a zasto ovaj paglu portal klix ne objavi kako su navijaci borca tukli bos.nj.ake u gradachcu i pjevali cet.n.icke pjesme ???