Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NBA je smiješna tokom regularne sezone, niko ne igra odbranu, nema one atmosfere "na nož", ta košarka više liči na Streetball. Tek sa Playoffom počinje prava takmičarska atmosfera, do tada je sve šprdancija koliko će ko poena zabiti, ko će koji rekord oboriti.
Pa jer da ne rade tako ne bi bili to sto jesu sada, tako jaki finansijski, jer to je sve marketing, potrebno je tako da publika uziva i da se uvijek mijenja rezultat...NBA je prava marketinska organizacija i to im ide...nema ono tipa jedan tim dva i samo oni dominiraju,ok zadnjih godina, ali nekada je bilo oni koji su ove sezone odlicni sledece su losi skroz i tako u krug, da svaki tim nekada bude dobar kako ne bi bilo monotono da uvijek isti su najbolji
@unbekanntbl Sve to stoji ali činjenica je da NBA nije zanimljiva tokom regularne sezone, osim u rijetkim situacijama, to je više zabava za porodicu, ono ženu i djecu za ruke i idemo se zajebavati 3 sata uz pivo i hamburgere. Prave utakmice, pravi naboj, varnice na terenu, čvršće odbrane, pokoji lakat u lice, izbijeni zubi, razbijene arkade ... sve to počinje u aprilu. Da vidim hoće li tada neka ekipa zabiti 90+ poena za jedno poluvrijeme, hoće ali u ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je sramota da pisete o nekom Thompsonu i istoriji koja nama nije bas bliska. Husref Musemic svako malo napise nove istorijske stranice FKS, doduse najcrnje, ali istorija je istorija, pa ga niko ni ne pomene.
Jedan je Thompson!!