Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime su to zasluzili nista ne igraju .
Iako simpatizer KK Bosne...ne razumijem primjedbe o nedostatku "podrske Vlade". Ni vidim "Vladu" kao sponzora kluba...na panou iza ledja rukovodioca kluba na konferenciji za stampu. Mozda bi jednom trebalo prestati lupat' u taj bubanj...Vec davno je sve "privatizovano". (Ili je to uvijek zgodna "dodatna" isprika).
Baš sam sad vidio Konakovića u BBI centru. Gospodin čovjek odjelo fino, sa ženicom se razmahao haus. Žao mi je što Bosna ne ulaže u svoje juniore koji samo polako al sigurno odustaju od košarke jer skontaju da kasnije nemaju ništa ( i dalje Bosna kupuje igrače ). Umjesto da iz omladinskog pogona dovedu par momaka, i onda da im + kasnije srede da dalje idu.
Bolje receno KKBosna nema sposobno rukovodstvo, menadzment sa vizijom. Trebalo bi je iskorijena reformirati ili jednostavno ugasiti.
Pare KK Bosna grade kucu na Poljinama i kupuju dodatnu opremu za bakirovog audija... jbg ipak Narod zna. Konakovica pitati gdje su pare?
Kad su bile pune dvorane, kad se organizovao F8, kad je bilo love od sponzora i tv prava...onda se Bosna najvise i zaduzila. Sklapali su se nelogicni ugovori, dovodili igraci sumljivog kvaliteta, bilo je potpisano preko 250 kojekakvih stipendija, raskidali ugovori poslije mjesec dana...prala se lova, zaduzivalo se na sve strane...i onda razgulili i ostavili klub za katanca... Ko ce normalan dati lovu...da vi sanirate nabijene dugove i tavorite iz mjeseca umjesec i mesetarite??? Kad vidim da je zabranjen ulazak u prostorije kluba svim onim koji su u nabijanju dugova ucestvovali, kad finansijska preda slucaj tuzilastvu da svi oni odgovaraju i kad se vi svi koji ste jos uvijek tu povucete s funkcija...onda mozemo razgovarati o prosperitetu i razvoju KK Bosne...ovako? Ko ce normalan dati lovu, ko???? Za sta? Za izmirenje dugova koji su nabijeni???? ahaaaaaa.... Napravite cetvorogodisnji biznis plan - pa tek onda mozemo razgovarati!
Nek su se ovi hadalji uhljebili. Ovaj Terzić prvi mu poso nakon karijere direktor. Da mu ne valja u KK Bosni odavno bi se uhljebio kod hanume mu Aide u Relaxu. I babo mu je sistemski uništio ZOI 84. Ima u KK Bosni para al za nekolicinu. Specijalizirali se za državne firme u raspadu gdje je rukovodstvu dobro. Čuj milion i po bi ih popravio. Svašta!
Cim se SDA ufatila KK Bosne i Konakovic to je bilo osudjeno na propast !
konakovicu i imamovicu zene vam *** u anus