Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Elmedine Konakoviću!! Hvala SDA!!!
@hrabridečko Je li te to kara konaković ili te pusti da mu ga s koljena popušiš?? Jesam, ja sam najgori od svih!! Gori sam i od vas koji se uvlačite u gu*icu nesposobnim stranački postavljenim mamlazima. Neka je moj najveći uspjeh blaćenje SDA papka Konakovića ali makar razmišljam svojom glavom slobodno i ne stidim se pogledati u ogledalo. Ti im ljubi dupe, takvi daleko doguraju.
@hrabridečko O čemu se radi? Konaković uništio KK Bosna!! A ti se i dalje uvlači u dupe. I on se uvlačio pa je sad premijer. Možda i ti doguraš do kakvog direktora i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KK BOsna koja je bila cak i na krovu Evrope se gasi,a tamo neki Royal jelly nastavlja...Nebi me cudilo da za par godina prvak u BIH bude KK KIKI BONBONE,KK PASTETA PERFETA,KK MESNICE MUJANIC.....
Admir Bukva je uništio Bosnu.
Da se sad Mirza ustane i pročita ovo!? Od sjećanja i stare slave se ne živi,a klub da bi opstao moraju ga voditi sposobni ljudi!! Vjerujem da se KK Bosna može i hoće izvući, ali samo ako je barem godinu dana preuzme onaj koji joj je i pronio slavu,slavni Boša Tanjević!!!
nije bosna zbog slucaja vucurevic pred gasenjem. bosnu je davno ugasio zna se ko.
Eto sta idioti uradise od evropslog velikana. Idioto lopovski sjeme vam se zatrlo
Trazili su da odu Konakovic i Mahmutovic i iz reprezentacije i otisli su, pa je li se nesto promjenilo?
Trebalo je davno proglasiti bankrot kao KK Sloboda pa polako iz početka ...ali ne, daj da se svi ogrebu od imena KK BOSNA.
Sada je veoma lako pametovat i davati polusaljive komentare, a kad je bila noc za podrsku KK Bosne, doslo je oko 300 ljudi. Tako da vas sve nabijem na neku stvar. I ove sto govore da je dino unistio, ove sto govore da nije, ove sto spominju da je Bosna bila prvak Europe a nista nisu uradili i mogu samo bezveze kakit. I sve satro sarajlije kojih je 95%, koji nisu u stanju skupiti, donirati 200 hiljada km ili pruziti pravnu podrsku i svoj utjecaj. Grad obicnih Bindi neradnickih, cast izuzetcima.
Kada ce Tužilaštvo procesuirati glavnog krivca Elmedina Dinu Konakovića .I ptice na grani znaju da je on kriv .Ali covjek se javno fali da kontroliše glavnu tužiteljicu (sto joj je Halilovic i rekao pred kamerama ) .Pokazat ce da su neovisni kada tog kriminalca uhapse do tada nema povjerenja u ,,neovisno" pravosuđe !!!
pa ja ljudi pokradu i uniste ovakav brend imena se znaju ko je bio sta je radio u svakom normalnom drustvu prdekana ovde napredak samo zato sto su im glave vazelinom namazane
sad ce biti srbin ugasio bosnu, savez ugasio bosnu vako nako, a nikako nije nas carsijski balijski lopovluk
eto sad nekom u savezu nije u interesu da bosna opstane a nije do kriminala i dubioza koje je napravaila zna se koja uprava sa kim na celu.
Da se ovo desilo Tuzli i Slobodi, ovdje bi već bili hvalospjevi o gašenju Slobode (a bilo je tako kada se Sloboda Dita gasila)! Kada je FK Sloboda ispala, takođe je većini bilo drago. Kada je Husić napustio FK Slobodu, ovdje se pisalo kako Sloboda opet ide u drugu ligu. Da smo malo drugačiji, kao što nismo, ne bi nam politiku krojili Laktaši i Široki Brijeg, nego bi podržavali naše šampione. Ovako, nismo bolje ni zaslužili. I neka nam je ovako
Predlažem ime za bivšeg evropskog prvaka: KK Medeno Srce ili KK Pašteta Perfetta Dino Merlin SDAAAAAAA demoookraaaatiiija Konaaakovićuuu uzmi ubij se pa puškom, Riđane vidiš li šta ste uradili od države. Država je sport, kultura, vladavina prava i industrija, nemate ništa Riđaneeee
je li ima jos neko da mu nije jasno da nas Sda vodi u propast?
ima i rukomet alahimanet hahha direktor sin brankovicev 😂😂😂😂😂😂
sve su nam uzeli pa nije ni cudo da nam nasu bosnu uzmu a mi samo sutimo pa dokada vise sutnjeeeeeee