Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Bosno, ovo nije zbog vec samo dovidjenja. 😢😢😢😢 a vi gospodo, sto ste je unistili, da Bog da vam za zdravlja trebalo
ELMEDINE DINO KONAKOVICU, JEL' TE STID? BAREM MALO.
Za Merlina ina 250 a za Bosnu nema 180 hiljada! Konakovicu srami se
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Raja u Sarajevu je fakat željna košarke
Sta ove Hordezle traze na tribini? Pizde usrane, kad dolazite na Bosnine tekme, odjebite sa Hordezlama i Sarajevom, nosite Bosninu koreografiju. Nemoj da vas buni sto nose smedju boju dresa, slicna bordo. Nije KK Bosna dio FK Sarajeva.
Ne bih da budem negativan... Draga je meni KK Bosna,ali sta je sa gigantima kao sto su Zrak,Pretis,Feroelektro....sjebana je industrija,ljudi bez posla a nekolicina mudonja pokupila su pare i kad nestane idu jecaji pomozite KK Bosni i svi se upalimo i ponovo im napunimo dzepove da nastave po starom,hvala ali mene na toj tekmi nece biti...nesto treba i preskociti,a verujem da je pun FB selfija od sinoc, Hvala i Prijatno!
a kao nagrada neka kaze bude premijer KS...a mozda onda kad to unisti dajte mu i FBiH zna gospodin posao...
odmah da se od prodaje ovih ulaznica vrti dug Selu Bukvi. Jasno je čovjek rekao da mu je Bosna ostala dužna 50-60 hiljada.
Samo kod nas kad unistis neko preduzece i pokrades pare, ti ne ides u zatvor nego u vladu... primjer konakovic,ajnadzic...
Od kako su na vlasti ova dvojica su mogli vratiti na zdrve noge još prošle godine! Sada mogu ali samo iz svojih džepova, što je opet, nemoguće!
prodajte je tanu. nek se igra sa njom ko sa sarajevom hahhahahah
. BORIS DEZULOVIC NOVA KOLUMNA: HRVATSKI MUSKARCI SU UVREDLJIVO OCEKIVANO PLITKI I IMAJU JEDNOSTRANICNI MOZAK http://tinyurl.com/ztffkk6 .
hvala Samiru Avdicu, manageru Vucurovica, što tako brine o svom igraču, a Bosnu ko h...
gofnar shugavi... shetka se po gradu bez imalo stida i glumi dobricu po seljacko lokalnim televizijama... nikako mi nije jasno kako se ovi kosarkasi- bagra nepismena tako probiju u društvu... konakovic, bukva, avdic...
Šta bi od onakva dva velikana? Bosna na krovu Evrope, Sloboda gazila evropske velikane. Sjecam se kada je u jednom trenutku BiH gubila od Holandije u kvalifikacijama, a selektor Sabit Hadžić uvede kompletnu petorku iz Sloboda Dita-e u na teren - Hukić, Castle, Suljanović, Lerić i Terzić razvališe Holanđane. Dita gazila Crvenu Zvezdu, Partizan, Montecattini, Galatasaray, Olimpiju, Cibonu... A danas tuga, ne mogu ni režije platiti.
Eto pokazali smo da volimo Bosnu ali sta sad??? Kako dalje??? Ako je neko extra jak ne kupi ona ce se i ugasiti jer ako ovi sto nas vode daju nasim klubovima sretstva nema njima za bijelog hljeba, pausala, otpremnina.. Samo se nadam da ce prvo otici pod zemlju da nece docekatii ni otpremnine ni bijeli hljeb..
E ova ti je dobra, cuj pokazali smo da volimo Bosnu. A zadnjih 8 godina gdje je ta ljubav?
Zelim vam da se izvucete iz ovih gov... Bosna je veliki klub i to treba da ostane. Pozz od zvezdaša.
ROYAL JELLY !!! HAHAHAHAHAHAH
Bosna!!!!
Samo serite,vecina vas nema pojma koje i sta je KK