Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grobari "KK Bosna" se konkretno ne javljaju ... Bonim se da od spasa na ovakav način nema nikakve koristi jer će opet za 2-3 godine bit ista situacija ... Neka se ugasi ali neka se u pivijesti kluba upišu imena geobara ( neka buduće generacine pamte i da znaju koga pljuvati )
@BosnjoAstronaut raspada ti se stara
nek otkažu dinu merlina i za te pare spasavaju kk bosna
Da ih ja spasavam a ovi sto su pare pokupili oni da zadrze pare, ma ne pada mi na pamet. Nek propadne ionako ne zasluzujemo da je imamo kad pustamo ove kriminalce i prevarante da je s*ebu i da se izvuku. Kakav smo mi to narod, ne branimo ono sto nam je bitno dok ne dodje do pred kraj i onda se nadignemo. Tako nam je bilo i za ratove koje smo vodili, tako nam je i za bosnu. Nek propadne al ja im para nedam da pokrijem sta su ukrali.
idući su svi sportski klubovi koji u svom imenu imaju Čelik Zenica
ugasila se i KK Sloboda,gasili su se i drugi klubovi pa sta,nije bilo vapaja kao sad...dok kradete dobro je,dovode se igraci,potpisuju sumnjivi ugovori,tada je sve ok,a kad vam se SIPA natovarila onda bruka za grad i drzavu,ma pusite k**** vise,zao mi je ovih mladih koji ce najvise tu ispusit...a nadam se da ce SIPA nastavit da hapsi sve koji su upetljali svoje prste
kakva je ovo zajebancija pa i djeca znaju da je kk bosnu razvalio elmedin konaković preko miška ražnatovića tada se u kešu izvlačilo milionima kavih 180 000km to je sića to miško ima u zadnjem džepu hlača ali ovaj jad što je za 3 mjeseca dobio diplomu dif.a asad kao fol mu smetaju vječni studenti samo u ovoj bandidskoj državi je elmedin premijer u bilo kojoj drugoj bio bio iza rešetaka
Čuj nepovoljan ugovor, za koga?
Nek Nihad Imamovic i Dino Konakovic bace pare na sergiju
Evo sad cu da uplatim 500 km za pomoc da moze neki novi Konakovic da obezbijedi familiju.
Mislim da će naš sveznajući premijer Kantona Sarajevo iznaći neko pametno rješenje. Svi znamo da je ovaj gospodin , dok je bio košarkaš ovoga kluba, odricao se i zadnjeg zalogaja u korist voljenog mu kluba. Sjetimo se sam onih 118000 KM kojih je se velikodušno odrekao u korist voljenog mu kluba.
opet taj vucurevic... proklet dan kada je potpisao za bosnu...
dino merlin nećena trafici ni novine da plati.kazu oni koji ga znaju je jednom kafu platio...
Sadaka nece pomoci. Privatizacija kluba da. Samo ko je taj koji ce kupiti klub sa puno vecim dugom nego tih tricavih 180 000?
Čekaj, nemaš novac da isplatiš dug, a već u sljedećoj sezoni garantuješ ABA ligu?
A da ostane u vlasništvu istih lopova (države) ? Pa koliko stvarno mislite da smo glupi?
puno :-)))))
hoce kifla sta uplatiti
Raspišite emisiju dionica ili nešto slično, gdje će ljudi koji imaju sredstva uložiti u klub, a koji će se i pitati na skupštini dioničara u odnosu na %investicije, danas niko ne daje novac iz ljubavi i da neko drugi upravlja njegovim novcem. Potrebno je uraditi mnogo analiza, pa poslije finansijski plan, imati jasan cilj, a ne ovako na lrincipu humanitarne akcije. U svakom slučaju podrška za nekadašnjeg prvaka Evrope.