Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST sve je ovo nazor.
Plata ovim politicarima nije ispod 5.000 ..pa izrefajte se i uplatite
Žalosno na šta je spao evropski gigant - sadaku! Sarajevo kao grad se treba ugledati na druge ex-Yu gradove kao što to rade Podgorica za Budućnost, Beograd za Zvezdu, Zagreb za Cibou pa čak i Ljubljaba za Olimpiju.
Pa zar da dozvolimo da nas zlatni tim nasa zlatna Bosna ne igra utakmice, pa to je sramota zaista. Ali naravno tu je nas nacelnik koji radi i trudi se na ocuvanju naseg blaga. Bravo bravo
Ma ko ce drugi nego opcina platit dio kotizacije, bravo nacelnice.
NEDZAD AJNADZIC DO POBJEDE. BRAVO BRAVO!!
Dobro, a ko ce dati platu igracima ako su svorc?
Ma bravo bravo, tako se to radi u opcini centar
Pohvale za Opcinu Centar i Grad Sarajevo koji su jedini prepoznali tesko stanje u kojem se Bosna nalazi i pruzili konkretnu finansijsku pomoc kojom je kotizacija osigurana.
I ovaj put podrska Opcine Centar sportu nije izostala,nadam se da ce se i druge institucije ukljuciti i dati svoj doprinos opstanku kluba.
Drago mi je procitati da ovaj klub ipak nije zaboravljen i da je u ovom kriticnom trenutku dobio znacajnu pomoc opcine centar i grada.
Onaj koji zeli da vidi dobro-on ce u svemu vidjeti dobro,ko ne zeli-on ce uvijek naci mahanu.Ne znam sta lose moze biti kada je rijec o necemu sto donosi dobrobit svih nas?!?Evo dajte mi neko dobro objasnjenje ti 24 casa,antibote,zanovijetalo,crveni brigaridu i slicni-kvalitetan dokaz zasto nesto ne valja pa da vidimo vas sveti nacin razmisljanja.Sve to pisu iste osobe Denis Challenger i njegov mentor Zvonko Bosnjak,imaju podrsku i botova NiP-a jer je Konakovic taj zanat ispekao u SDA.
Bas me zanima ovi sto dezuraju na komentarima i pocnu da se.r.endaju o svemu sto se objavi,bas za sve oni pronadu neku negativnu konotaciju i daju negativno misljenje,kakvi su to ljudi tako savrseni,bez mana,bez ijedne pogresne uradene stvari,bez pogresnog poteza ijednog!Dajte necemo se lagati!Podrzi ili produzi,niko te ne tjera da stvari koje te ne zanimaju citas i komentarises!Bravo za Opcinu Centar,drugo je sve suvisno reci!
Nadam se da su iz redova KK Bosne zadovoljni i da ovakvu gestu nikada nece zaboraviti i na adekvatan nacin da ce i vratiti.Opcina Centar uvijek pomogne tako gdje su drugi okrenuli leda i otisli vec odavno
Ma ko ce to drugi da pomogne i oslusne problem nego Opcina Centar.Zaista su rijetki oni koji u nevolji priskoce i ponude pomoc.Na danasnjem vremenu ih je jako i tesko pronaci.Svaka cast sto ste po ko zna koji put,na djelu pokazali svoje pravo lice i stali iza necega za sta niti ste krivi niti ste duzni da pomognete a opet ste to uradili za sve nas.
KK Bosni treba da se pomogne i evo Opcina Centar i Grad Sarajevo su iznasli nacina i mogucnosti.Nece ovo biti ni dovoljno za opstanak niti ce se stanje promijeniti ako se kolektivna svijest naroda ne promijeni i ne pocne se raditi u dobrom svjetlu i svjetlu pomirenja za sve nas.Konakovic je krenuo da vodi KK Bosnu u stramputicu,sada im je trebao i pomoci ili barem pokusati ista uraditi.VIDIM URADIO SI NISTA kao i obicno
Nekada smo se ponosili njihovim uspjesima, danas drugi krpe sto je Konakovic zaribao. Samo srozao klub i sve postignute rezultate. Gest za svaku pohvalu, u ovom sivilu u kojem se nalazi bh. sport.