Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i moj babo to kaže materi kad dođe iz kafane a dvojica komšija ga nose
@dervofincii ja ih im zamjerio da se nisu napili i raspjevali i razigrali. trebali su uz ilahije i kaside proslaviti rodjendan i molitvom skruseno do kvalifikacija. jel ovi predstavljaju muslimanski dio BiH il cijelu BiH?
@dervofincii, to ce se pjevati kad budemo gubili, zapamti sta sam ti rekao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čuj nije bilo opijanja, pa ne možeš trijezan pjevat cecu
@kobajagi Bas tako.
Aj ne serite, a skoro svi slusate Cecu, mars!
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
dokazali ste da ste cetobalije i cetnici sa hrotanjem na Cecine stihove, supruge monstruoznog ratnog zlocinca. vi niste dostojni da nosite grb BH, VI STE SAKA GOVANA I NISTA VISE.
Kako c u Nurkica podrzavat kad mu Baja pjeva na razglasu u po Denvera... pa ja sam u zemlju od stida propao... Za njega me stid bilo. A i stid sto je iz moje drzave.
Baja je, majstore moj, Bosanac. Rođen je u Šipovu. Čisto onako da te podsjetim. :)
@strašni dahija Promasio si za milion mjernih jedinica. Ne slusam primitivnu muziku. Tacka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja profesionalaca i govana..
VI ste VI ste sramota države sramota države!
govna bila i ostala i eto zasto mi nemamo napretka ni u fudbalu,rukometu,kosarci dok ovakvi igraju nama srbija i hrvatska trebaju biti primjer da i mi pokusamo napraviti nesto ali dok imamo ovakve ispijace od toga nema nista
Mrš ba! Džiberi seljački. Ja mislila vi se malo razlikujete od nogometaša, a vi isti papci kao oni. Nurkiću idol Knindža Mali, ostalima Ceca.... Seljadijo!
Čuj to novinari saznali za Nurkićev Rođendan 10 dana ranije, sigurno neki profesionalni.
ma sve su to narkomani
Nasi "profesionalci "...
Ne znam Kikanovicu kako vas uopste nije stid sa probavate opravdati onakav klip. Stol pun alkohola, pjevaljka i vi pjevate Cecu, cujes li Cecu, ciji je Arkan ubijao, pljackao i silovao po Bosni. Sta je s vama, kratka pamet ili alkohol. Jedva sam gledao reprezentaciju dok su Savez vodili Konakovic, Mahmutovic i Stojanovic, jer su tamo bili samo da hajruju i sebe promovisu. Dobro su vas naucili kako da se ponasate.
@steramtigo33 Nista kmecanje nego djubrad treba tjerati jednog po jednoga, rastjerali su po meni pravilno zlo u prethodnom rukovodstvu Saveza, koje je sve cinilo radi licne promocije, a sada treba malo reda uvesti i kod igraca.
@steramtigo33 ja volim samo cecu gledat uz mute izdrkam ga na kuravu
"A da me vidi babo, a da me vidi babo, da se opijam, da se opijam, sedam jegera" …
Znamo. Pili ste medicinsko vitaminizirano pivo. Jakako.
Bosna je realno loša u sportu...malo se tu i tamo guraju u fuci, ali volio bih da ovi momci sad razgule u koši,pa da još jednom prisustvujemo preobražaju suncokret nacije...Danas ih pljuju,podjebavaju...sutra da momci zakucaju Ruse...ajde bolan,to bi se utrkivalo u hvalospjevima. To ti je kad nemaš šlifa!
Kakav slif, ljudi se opijaju usred priprema. To nijedna pametna ekipa ne radi
@pinkman hahhhhaaahhhh znaš drugar,pitaj Aleksandra Đorđevića i Dejana Bodirogu,oni su se rokali usred turnira burazeru,ali su zato kidali na parketu. Ništa to ne znaći!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To je facebook i jeb... internet na koji jos gori korisnici "kace" i kad kake... Da su uslovi kako treba, da je savez normalan, sve bi bilo bolje... Inace, kad Lebron prska po djevojkama u klubu i posipa citav klub to je OK jer je on Lebron i zaradjuje 70000miliona godisnje, momci koji nemaju uslove ujeb... od drzave i sistema malo propalili odma havarija... NEKA STE, a to koga slusaju njihova stvar.
@frki02 USLOVI, ne izmedju redova, sve fino procitaj, a vidim i dalje podrzavas opijanje :)
Dragi Kikanovicu, da ste pjevali Djul Zulejha niko vam ne bi zamjerio, bilo bi da i vi imate pravo na odmor i predah. Ovako vas Ceca ukopa. Ako ne pobjedite Rusiju, bjezite kud koji jel zivi ostati necete od vasih ,,vjernih navijaca,,! Svi mi ovdje na portalu znamo da vas vasi ,,vjerni navijaci,, dizu u nebesa zbog jedne pobjede, a kad izgubite nema vecih pljuvaca od njih (uz duzno postovanje malobrojnih). Ja vam zelim svu srecu, zivjeli!