Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi te testove nemamo,ako amerika ima ogranicenu kolicinu gdje smo mi.Pa bas kod nas jedino Bog zna koliko ima oboljelih.Zbog ovoga Bog neki imaju sta dodati,ali to je tako.
Stade mi jucer komsija udjem u auto, ni ruke da pruzi ni nista, kaze da te prvo ispitam za koronu, frajer me ispitao koliko cesto perem ruke, kuda se krecem, kako su moji (u smislu kaslju li, kisu li) prije bih kuci dosao da sam pjeske hodao
Testovi su samo za poznate i bogate. Imao sam sve simptome, išao doktorima, ne jebu živu silu, test nije za tebe.
Sad ce koronu koristit za bailout.. Ko i 2007e.. Sve je lakse kad imas katastrofu
Pa mogu zamislit onda kako nasi ovdje testiraju?Toplomjerom😁😁😁😁
@APOPHIS Zato u Sarajevu nema oboljelih. To Sebija unutar SDA mimo očiju javnosti uz Bakirovu uputnicu testira. Karantin u trezoru.
@APOPHIS Pa zar nije juce "Premijer Federacije BiH Fadil Novalić istakao je kako svi aerodromi u našoj zemlji imaju adekvatan filter koji namjeravaju postaviti i na druge granične prijelaze, a riječ je o termalnim kamerama uz pomoć kojih se pregledaju putnici." 😁😁 A termalna kamera ti je moderni bezkontaktni toplomjer na daljinsko upravljanje 😂😂😂😂.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba idiota strpati u zatvor.. liga stala zbog konja
Amerikanci i zdravstvo