Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Musi i ekipi. Hajmo se vratiti na pobjedničku stazu!
Imaju naši momci natprosječan kvalitet, samo treba držati tempo. Protiv Italije imali +31 na poluvremenu, srbijance lagano razbili s 20 razlike. Mislim da su se onda opustili protiv Finske i CG. Očekujem sad da će ozbiljnije ući u ove mečeve sa Francuskom i Hrvatskom, i dalje, a to bi značilo i sigurne pobjede.
Opet vlahadija masovno komentira pred neku utakmicu ili poslije poraza. Kad dobijamo onda se ušute ili pokušavaju reći kako neki protivnici (koje porazimo 20 razlike) nisu igrali u najjačem sastavu, a ne znaju ni ko igra za te reprezentacije :)
Paćenik pod lažnim nicom. Ili ti je neki Mujo pravi otac?
samljet ce nas francuzi, daj boze da grijesim, ali...
pogrijesio si 100% jer znam rezultat 64:57 za nas :)
Cekaj otkud afrikanci na evropskom prvenstvu,molim nek mi neko objasni ??