Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno bolji smo od Hrvata ali brate ne bi me iznenadilo da nas dobiju obje tekme
Kad se vraca otprilike Roberson zna li se ??
bolji ste u pametovanju
Da su igrali Robertson i Halilovic bila bi druga prica, ali je greška sto nemamo još jednog Amerikanca u rosteru koji igra na pozicija organizatora pa da uvijek imamo pokrivenu tu deficitarnu poziciju
Ne spominju Halilovića bacača cigle
kako bolan 62 zar nije 64:74
Svaki put isto, gora sam ja budala što ih gledam. Kupim karte, vozim se dva sata da ih gledam, navijam a tamo Gegić koji živi od košarke ne može da pogodi od tablu, Atić napamet baca lopte, Vrabac njega hudnika više ne komentarišem nemam snage
Falio nam je play. Da je bio Robertson mi bi ih dobili večeras. Nego,koje su propozicije takmičenja u slučaju da s Hrvatima budemo imali omjer 1:1? Očekujem da svi dobijemo Kipar i svi izgubimo od Francuza. Je li se gleda koš razlika ukupno ili samo međusobno s Hrvatima?
Sa plejom Amerom dobijamo obje protiv Hrvatske, bez pleja tesko ce to ici.
Ma fali plej uz Musu još jedan i fali centar. Lazić super krilo, Musa dobar, al ne može sve sam. Gegić gura sve
Slazem se Lazic je igracina , Alibegovic takodje samo nastavite imamo super ekipu!!!!
pa ovo je uspjeh, mi nemamo para za sport, Svi yebu i kradu Bosnu od domacih do stranih jebivjetrova pa ovaj Telemach je Slovenski finansiramo Slo kosarkase tako Total TV Srpska finansiramo Vucica i srbende kladionice drze Hrvati i Srbi finansiramo i punimo budzet opet druge drzave sve je ovo planski da Bosna propada..
0 nam je mentalitet, kad svaki poraz mi govorimo idemo dalje dobri smo, amateri bez igre kosevi bez akcija realnost
ma musa da ne igra tad, bit ce dobro