Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KO TE JE BE I TEBE I ĆIRU MJESEC DANA TE DRŽE SA TOM TVOJOM IZJAVOM.
@eee hvala na tom de bi lu a sad da te pitam sta imas od te cirine euforije,koju jaku reprezentaciju su dobili??? u najboljem slucaju odigrali su x sa turcima i spancima i to je to : D a sto se papeta tice,on da zna svoj posao bar bi jedan dobar klub vodio,a neke tamo drugoligase.
Pa de-bilu dok je Ciro vodio tu istu ekipu, dozivjeli smo istorijski uspjeh, bili smo u barazu, a sad neces biti ni u planu za baraz, kad nas Albanci oderu, de-bi-lu.
ne branim Papeta,ali bio je i Ciro trener pa odosmo li u Afriku? a mojne glumiti da ne znate kada se igra utakmica. samo ste malo zbunjeni posto se utakmice sada igraju vecinom u petak. hajd sad zdravo
Dino Radja nije igrao na SP 1990, kadje Jugoslavija bila prvak svijeta..Bio je povredjen....Prije tog prvenstav je igrao turnir GOODWILL GAMES u Americi, i tamo se povrijedio...Dakle na pocetku teksta je greska napisana......
@master: vodi kosarkasku skolu, procitaj jos jednom. Kako ti ne bude krivo nekad sto si tako glup
fakat mi bi ko trebali imati neku utakmicu sad u petak... jbt kad se sjetim utakmica kvalifikacionih za SP nisam mogao spavat po 7 dana prije tekme a sad nemam pojma ni da igramo... fuj susicu...
Nema \"baburu\" k\'o Knopfler ali na ovoj slici fkt podsjeca jako :)
Ćiro cirkusant
divi Mark Knopflera
Koliko je Pape nezainteresovan za vođenje reprezentacije, već vidim kako će mu biti mrsko sljedeće okupljanje doći i kako će već u sljedećih 2-3 dana zavladati takva apatija i depresija u među igračima, da će im biti mrsko na stadion u Tirani izaći. Ovaj ne da je utuk\'o moral u navijače, igrače i medije, već mi je zgadio fudbal! Al neka, nek Pape proba, svakako je savez privatna prčija za iživljavanje!
Ja mislim da je ipak suludo porediti jednog svjetskog sportistu,koji je rastao u Splitu,sa jednim po.tu.rič.kim međjedom iz Sarajeva. Samo poredjenje gradova dovoljno govori u kakvim sredinama su rasli,jedan svjetski sportista i covjek,a drugi seljačina i nacionalista,dakle cisti apsurd.Jos samo novinari da skontaju i da svome mezimcetu iz sume daju manje prostora u medijima i vise promoviraju suzivot i ljude koji misle svima dobro.
S.E.R.E,on nesto navija i dolazi. interesdžija kao i svi hrvati.kosarkaska legenda a uci djecu eng jezik??!! nidje veze. da vredis nesto bavio bi se tim poslom.
Zašto Dino Rađa, ako je Goran Karan?
Kakva je ovo samo legenda od covjeka..