Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkić je tek počeo karijeru, a već je veliki igrač. Nekad su u NBA karijere počinjale sa 24 godine. Skinuo je sad sa leđa i triple-double teret . Ono što je promaklo novinaru - imao je uz to sve i 5 blokada, najviše od svih igrača koji su igrali protekle noći. Malo li je?
Nrkich razvaljuje.
Nije tek poceo karijeru, ovo mu je peta sezona u NBA. U svakom slucaju cestitam, bolje ikad nego nikad
Vidio sam ga prosle god na dzuma namazu. Stvarno je grmalj. 👍
Sad vidiš ustvari koliko je Nurkić malen naspram Nikole Jokića
Fali mu jos 20 tripl-dabl ucinaka da stigne Jokica.
Moj Dedo je uvijek govorio: sine ( unuće moj ) bolje je svaki dan dabl, dabl, nego urijetko tripl-tripl.
Puno jos ovih tiple double ti zelim ovo nek bude pocetak i sa jos vecim ciframa aBd...
Covjek mete sve redom, ubi!
Sve je to super, ali i on i njegov team ce opet posustati u Play-offu, na zapadu je gusto a Portland jednostavno nema snage za PO. Nabasace na Houston, Spurse, mozda na Utah u prvom krugu i tu ce opet biti zadnja stanica.
Previše opsesija oko tripl-dabla, ipak je bolje dati 28 poena a recimo napraviti 8 asistencija u košarci su na kraju samo poeni važni.
svaka mu dala
Dobar je i ovaj triple-double ali je to ništa u odnosu na nedavno oboreni rekord 5x5, koji vjerovatno nikad niko u nba ligi neće dostići.
Ja sam glasao za našeg Nurketa šeset i osam puta. Dragi muslimani svih zemalja, solidarišite se!