Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bih uzeo da mogu. Pametno.
BiH - Bosna i Hrvatska, zauvijek!
Masala Bosnjaci se vracaju Hrvatstvu uskoro i kriz u ruke uzimate insala ✝️☝️🇭🇷🧚‍♀️🧚‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobrodosao
twitter efendija konvertiro.
Ja bih mogao da razumijem da je u pitanju neki radnik, koji vise nece da radi kao roblje kod nasih gazda pa bi uzeo hrvatsko drzavljanstvo da se dokopa boljeg posla negdje u Evropi. Ali kad to uradi neko ko ima milione, ko malte ne svaki dan na Twitteru objavljuje neke patriotske poruke, pa sta reci. Zamisli glumis patriotu, a uzimas drzavljanstvo Srbije ili Hrvatske, dvije zemlje koje su pokusale da uniste zemlju za koju ti govoris kako je volis.
"Muslimani su Hrvatsko cvijeće" A.P.
Toliko o nama Bošnjacima. Ne vrijedimo prebijene pare. Ovaj mali se izgubio totalno. Čak i govor promijenio. Nebi to bio problem da HR daje državljanstvo osobama iz HR, nego samo eliti navodnoj koju ja iskreno popisam.
Osobama iz Bosne!
Ne znam zašto drvlje i kamenje po čovjeku, svak gleda di mu je bolje i da napreduje a ne nazaduje! Trebali bi mi svi poradit na tome da se malo povjest stavi sa strane i krenemo, jer uskoro će nas prestići svi koji su nam donedavno u leđa gledali!
Odek'o se frajer oca a da se ne odrekne državljanstva🤣🤣🤣🤣
E fala bogu
Sve iste prodane duše od Džeke Rajlovca , Hadžišupka Emira , Halida Romanije , Bešlića Tešnja , i ovog " Tuzlaka " ... 🤮🤮🤮
Cvijece
Licno bih takodjer prihvatio, ne treba se u svemu gledati politika. Imam nebrojeno dobrih prijatelja u Hrvatskoj,neki porijeklom iz BiH ali i onih domacih. Kad imas relacije sa ljudima na ljudskom nivou i uz postovanje, onda se pripadnost vjeri ne gleda.One druge komsije sa desne strane ne spadaju u tu tolerantnu grupaciju. A i pasos im je bezvrijedan.
Josip Nurkić😂 realno pametan potez
Odlicno, sad sa Jusufom imamo 1milion hrvata u BiH👋 samo Juso jesi li ti onaj LEGITIMNI ili?
Jusuf Prazina i Jusuf Nurkić 🇭🇷😂
Nikad mi nismo imali protiv muslimana nista. Bosnjaka da. Svaki musliman hrvat dobrodosao
Imaš li šta protiv Srba katolika?
Ja nemam nista ni protiv Bosnjaka. Dapace. Samo s Balijama imam problem.
Uzeo bi vlaho i vlaski pasos,samo da moze
Mrsss
hrvatsko cvijeće