Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja samo kucajte na Googleu "Jusuf Nurkić" i glasajte za All-Star. Kad Gruzijci mogu gurati mrtvog Paculiju možemo i mi njega. Zaslužio je majstor!
odrađeno
Bosnčerosi razvaljuju
Jos samo da nam Musa proradi
Šteta što nije dobio više minuta da upiše još jedan double-double učinak. Odličan je Juka, a u sjajnoj formi je od 27. 12. 2018., prije toga je dosta šarao. Sad se samo nadam da će nastaviti bez nekih povreda, jer ritam je strašan, a masa velika. Sretno Juka!
nurk beast 💪❤
Bravo nurkicu...a ovaj dole ispod..jesi ti zgrnuo ili ti ga zena zgrnula
@Karachinadobola,daj mi seku,nek i ona zgrce franke..
@svicarac40 Je li to sve sto imas od vokabulara ili imas jos nekih skrivenih poteza..da smo sad u realbosti vjerovatno bih ti facu nabio na trotoar,,a ovako preko tipkovbice samo pokazujes da si jos seljacina samo veca jos...ti iz sela ali selo iz tebe nikad moj seljacicu...
Bravo Nurkicu,ja i ti smo dokazali da i momci sa sela znaju zgrnut lovu...
@CoOpEr_No1 Pitaj ga koliko mu je famila komplet u frankama
@CoOpEr_No1...ma naguzis se i vodi gratis..