Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mu pare pale sa neba..znojem je zaradio svaki kvadrat. Svaka cast
@MostaracOdDo Gospodara cega? Prstenova?
@MostaracOdDo I rodit se visok. I da ti se posreci. I tako jedno 40-50-100 puta.
Šta znači trud i rad.. iz jedne vukojebine Svojata da dođeš u ovo.. svaka čast i još bolje i veće promjenio. :)
Cestitke za sve! Nadamo se da ces imati senzibiliteta za bolesnu djecu i stare i iznemogle popute Dzeke, kad vec imas toliko!
Izdajica!Bolje da je kupio kucu u "New Hadzici Resort" da od njegove love profitiraju braca pakistanci i arapi a on medu kjafirimas ...Cccccc, bosnjo nikad pameti doc...
Ta ce on. Ja mu kroz noge probacivo. LoL. Samo nisam imao srece u karijeri. Doduse nisam volio ni trenirati. A volio sam i kafanu. On je seljak, a ja stari sarajlija. Samo ne znam kako je on tamo dospio, a ja se ebem po ovom klixu.
Stari Sarajlija?! Ti si neki zlobni kompleksas, jedina ti je satisfakcija sto si rodjen u Sa, velika stvar a u zivotu nisi postigao sto si htio pa su sad drugi seljaci, e jadna majko!
Na kredit, jedva mu odobrili.
Jusuf is a real, honest Bosnian athlete, one that all Bosnians should be proud of. Not the cheating piece of shit Felix, who failed doping tests two times lololol.
@machiavelli1776 Dont mes vid Ado bikoz hi ken stil put jo tuts in jor es vid van aperkat. Andrstend ju mada faka eshol
to nurke
Bosanska se pise malim slovom jer je u sluzbi posvojnog pridjeva, novinar se ne radja, za novinara se ide u skolu.
Masallah, cak i nije toliko skupa kako izgleda.
Americki san stavis polog pa dignes 3 kredita, kuca auto stvari. Brzo tamo imas ali jos brze izgubis sve. America first.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
dobra kuca.. sretno..
Bravo Jukaa
Uzivaj care uz puno zdravlja i rahatluka
Svjetski a nase :) Sretno!
Jedan je Juka, nek ti je sa srećom zemljače.