Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sikirasu lutko oporavljaj se molim te,ako neko prati ovu djecu zna da Njego nije igrao zbog povrede veći dio sezone.
Ne moze ovaj nacionalisticki otrov zaobići ni djecu, Josipe samo hrabro i bez pritiska, ostvarili ste već veliki rezultat, teško će biti bez Njegosa, ali opet bi mogli uzeti medalju. Neka se dečki lijepo provedu i steknu iskustvo za dalje. Ostalo manje više.
@Pnetobom Ne znam prosto sta da ti odgovorim na takav idiotski komentar. Mogu mislit na sta bi licila ekipa kada bi je ti sastavljao, sa talentima iz Gornje Maoce, Rahica & Co.
@Pnetobom Treba tebe za muda objesiti idiote glupi
Bez Sikiraša pod košem smo hendiepirani i teško da možemo napraviti dobar plasman. Ne ulazim u to da li je povrijeđen ili nije, moje je mišljenje da je on već na spisku nekog od selektora reprezentacije Srbije i da je kod Vječne vatre zadnji put bio sa BiH reprezentacijom.
@BPK Ima neku povredu koljena koja je kao teniski lakat tesko izljeciva
Da li je povreda?
Zaista ne može čovjek vjerovati koliko smo otrovni. Sad ovi što pljuju po momku misle da su velike BH patriote, a u stvari, samo pokazuju koliko su protiv BiH i svega što u ovoj zemlji vrijedi.
Idemo Pandža po zlato svjetsko!
Citajte ljudi, pogledajte, buduci da Klix te ne zeli prenijeti, jer podrzava ovog "gospodina", koji je lio kropkodilske patriotske suze nad sudbinom nase kosarke, dok je punio dzepove do balcaka! Citajte... http://www.nezavisne.com/sport/kosarka/EKSKLUZIVNO-Nezavisne-u-posjedu-izvjestaja-NO-o-poslovanju-Kosarkaskog-saveza-BiH-u-2015-godini-I/368898
Oporavi se i mojne da se Sikiras :D
Ne moze ovaj nacionalisticki otrov zaobići ni djecu, Josipe samo hrabro i bez pritiska, ostvarili ste već veliki rezultat, teško će biti bez Njegosa, ali opet bi mogli uzeti medalju. Neka se dečki lijepo provedu i steknu iskustvo za dalje. Ostalo manje više.
HAJMO SE NASTAVITI LAGAT....SIKIRAS NE IGRA ZBOG PRIJETNJI I PRITISAKA NA PALAMA KAO I OBECANJA DA CE IGRATI ZA SRBIJU..NE ZNAM SAMO STO POSTENO NE KAZE ,DOBAR JE IGRAC ALI MOZEMO I BEZ NJEGA!!!
Lazes. K tome još namjerno. U ovom slučaju se to zove širenje nacionalne netrepeljivosti. STIDI SE! Ko iole prati njihov rad zna da je momak povrijeđen!
cptn ne lazem pale su selendra sve se zna...prijete mu obecavaju i njegova majka je tako odlucila i ja to postujem..a ti te tvoje spektakularne parole o netrepeljivosti uzvikuj na nekom mitingu njegos nije prvi slucaj gdje mrznja pobijedi razum,,,sam je sebe izradio on ce ispastati....
Ma nedaju mu srbi da igra za BiH... To je problem imalo talentovanih srba ili hrvata... Zato bi treneri trebali izbjegavat i srbe i hrvate, jer je uzaludno investirati u momka od kog neces imat koristi.