Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jos on mora pure neka poleda Delibasica
samo je jedan Michael Jordan sve ostalo su blijede kopije....izuzetak Kobe Bryant čovjek je igrama došao najbliže do razine na kojoj je igrao Jordan 23
Kobe je Tito za sviju!
cuj 1,60 m...hahahha..pa pravi si coban...jordan je iz mjesta imao 1,32 m, vince 1,27, kobe 1,09...mislim (ako sam negdje dobro zapamtio) da onaj mali nate robinson ima preko 1,5m..a taj odraz sa jedne noge to se tesko mjeri...u svakom slucaju bilo je igraca koji su mogli letjeti, mcdyess svojevremeno, kemp, dr j, spud webb, stromile swift, jerry steakhouse..sada su to lbj, d wade, jr smith...ma ima ih...al samo je jedan Koza, ko zna i prati kosarku, zna o kome govorim i kolikom sunoznom odrazu...pa malo je reci \"odraz\"...a ovaj mali jordan,treba ga u kk bosnu dovesti, taman cu reci nihadu imamovicu heheheehehhehhee
pa jesi ti normalan jbte cuj 1.60 m odraz....vidi se da pojma nemas
James ima kazes 160 cm vertikalni sa jedne noge. Pa jadan nebio, da ima toliki vertikalni glava bi mu bila iznad kocke na tabli. Racunaj njegova 203 i jos 160. Ispade da mu je glava negdje na 3.60m. Ma to je njesra. Mozda kad savije koljena ima 1.60. A u reali nije mu glava u nivou ni sa obrucom. JEdini ko moze glavom opaliti u obruc je dwight..
Danko Delibasic :D
Ostalo vam je jos jedno \"University OD Illinois\" Citajte svoje tekstove, ne \"odradjute\" ih!
bezveze tacno.... momak je mozda i iznad-prosjecno dobar igrac.... al tata je tata :) sto se odraza tice, vince carter u srednjoj skoli, kobi u ovim godinama, lebron james... lista se nastavlja :) lebron james ima 1,60m odraz s jedne noge :) boeing 23 :)
Ovo vijest za naslovnicu? - Bez veze. Danas je svaka trkaca kobila i vaznija i placenija od bilo kog istinski vaznog covjeka.
ma jedan je Jordan:D