Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo onaj ko ne prati košarku je u čudu, a ne znaju da se vrlo, vrlo, vrlo rijetko desilo da MVP nije iz pobjedničke ekipe..
eventualno mvp ide nekome iz drugoplasirane, nikad iz petoplasirane
Jones je postigla ukupno 146 poena, što je najviše od svih košarkašica, a s prosjekom od 24,3 poena po utakmici također je na liderskoj poziciji Eurobasketa. Imala je i najviše skokova od svih na turniru, čak 101, odnosno 16,8 po utakmici. Pametnom dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koja je onda svrha bila anketa za mvp na sluzbenoj FIBA stranici? Cirkus.
Mišljenje publike. Lijepo je pisalo.
Ne znam, nisam citao. Onda nasi mediji su preseravali sa tom anketom. Jones je opet zasluzila mvp kako god okrenes, daleko ispred je od svih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kitite se tudjim perjem 😂
Sutra ce citav fudbalski svijet biti uz 🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸
Jonquel Jones je daleko najbolja od svih.
Kod Srba naravno najbolja je Srpkinja, a ne nekakva tamnoputa strankinja
@EUSrbun Reče Srbin koji je tamnoput jer mu je rutavi Murat bio sa prababom Stanom
Anderson je doktorka košarke za Vasićku.
Dzaba sve, sutra u 20h na doceku gori Beograd, gori Srbija! 🇷🇸❤️
Ma jedite go na majmuni cura je definitivno najbolja na prvenstvu kakve veze ima na kojem ne mjestu reprezentacija zavrsila i usput ona ovaj vas mvp i slicne jede za dorucak
тешко је бити Србин али је лијепо!!!!
kakva je statistika kod Vasicke?
Zlato i Mvp bravo devojke 💪❤
МВП НБА лиге МВП Евролиге МВП Еврокупа МВП Европског првенства Каква доминација у спортовима Срба, ово је нестварно! ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ!!!
I MVP ABA lige. Šta bi tek bilo da nas je više, da nismo onoliko silno izginuli u prošlom veku.
Nije pošteno , djevojka je ubjedljivo najbolja
Red je da MVP evropskog prvenstva bude evropljanka, Svaka čast Bahamima, ali koliko ja poznajem geografiju Bahami nisu u Evropi.
Ne kontam zašto se MVP ne bazira na brojevima?? Toliko koševa, toliko skokova, toliko asistencija, tolikočegaveć, podvuci, saberi i to je to. Kakvih glasanja za MVP, kakvih peetchaka materina?!?
Na onom glasanju Sonja Vasić 3 posto glasova, Jones 51 posto i na kraju Sonja bude hahahahhahahahhaha Kakva je svrha glasanja? Sramota da onakva statistika nije MVP.
Па ђе си ти видио да је МВП неко ко је испо у четвртфиналу, свуђе је МВП из шампионске екипе
Pa glasanje je bilo samo mišljenje publike. Da nekad pročitate cijeli članak bilo bi super.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novalic ce sad bit siroke ruke i nagradit te sa 1000 km..dok clanovi njegovog ureda lagano uzimaju 2000 3000 km po poticaju i firmi tokom pandemije.. patriote.