Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rondo je neki dan gostovao u jednom podkastu.Upravu je bio kad je rekao za Jokaru da je za proučavanja.Ubacio je u višu brzinu pred plej of .
Оооо! Каква доминација Срба! На кољена пред Србе! 🔴🔵⚪ 💪 👇🐩
cuo sam da u srbiji pravoo volite masper sos jel to istina?
Шта воле у Србији, баљо? Него, дедер ти нама објасни шта ви болешњаци све волите да примате отпозади; вјеру, обичаје, имена окупатора, окупаторе цијеле и дјелимично, гараве паламиде као Фоодо и Нуркић. Допуни листу.
Samo 1016 asistencija do Kareem Abdul Jabbar. 82 utakmice po sezoni i recimo 5 asistencija po utakmici. Dakle, oko 400 asistencija u jednoj sezoni (minus doigravanje). Znači, za tri sezone bi mogao biti prvi. Šta mislite?
Jarane kada si na vječnoj listi izmedju dva giganta Cemberlena i Karim Abdul Dzabara možeš rahat da odeš u penziju odmah. A još nemas ni 30 godina...
Mašina.
Bravo jokiću životinjo!! Sarajevo