Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americke statistike. I prvi u historiji da je peskir uzeo u lijevu ruku i imao 6 asistencija.
@rf81 vidi se da je Jokiç Turçin!
@CmarobnjakKocayine sto je baliji milo to mu se usnilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema sta Srbija sa igracima kojim raspolaze i u kakvoj su trenutno formi mogu slobodno reci su najjaca kosarkaska repka u Europi...
@Dzoni_imT539 Ker dosao na bh portal, a sudeci po kuji koja te okotila, kako kaze, imamo i dobre chune.
@Halkan bosanska "zvijer" nije ni treci najbolji centar Juge
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek igra kosarku tj to mu je posao. Placen da skace i da zabija i sada raznorazni internet ratnici te ovo te ono. Sretno komsija i jos bolji bio
Joj ovih americkih statistika. :v Tek cetvrti s 4 skoka, 6 asistencija i 9 poena za 12 minuta, nakon sto je vecerao 8 krilaca dok vani pada kisa 2,4 dl na 7h. ok.
Ne znam što su se bosanski đikani toliko upalili, jokić je vojvođanin i boli ga mudo za srbijom
Mora ubacit uvijek puno poena kad je sva igra usmjerena na njeg, uz to je promašio svaki drugi šut iz igre.
Jokara je nedvojbeno košarkaška institucija i svaka čast za ovu statistiku. S druge strane, treba dodati da im je on prva/druga napadačka opcija, da je sinoć imao 39 šuteva i da ima svu slobodu u igri plus puno minuta.
Vidi se da je Jokiç Turçin od glave do pete. Zato igra tako dobro 🤣🤣🇷🇸🇷🇸🇹🇷🇹🇷
@Klesar ne razumijem Bugarski jbg. Hvataj se traktora i pravac prema Stambolu. Ceka te dedo tamo 🤣🇹🇷🇹🇷
@Klesar cekaj, k'o si ti Turčine da pričaš ostalima da su Turci? Silovali i taslačili su ti čitav ženski rod od Aleksandre do Žane pa i dalje. Nosiš preko 50% turskog dna i ti ćeš ovdje prosipati ostalima da su Turci? Mrš, krele tursko, kupi stvari i pravac u Turkograd. Kurcio se Miloš pa završio na podu bez glave.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jbt ovi Amerikanci sve neke statistike vode nigdje veze! Svako malo neki konj usao u istoriju. Imo 3 ili vise asistencija. Nigdje veze.
I Jordan je Srbin!
Mihajlo
Jordan je bio Albanac sa Kosova pravim imenom Đerdan Mihajlović.
Sasvim nebitna vijest za nas Bošnjake.
dobar kosarkas ali kao i svi balkanci nestabilan.na jednoj utakmici pogodi sve a na drugoj se obruka.
@Dodiki7bakira denver ima odlicnu ekipu ne igra samo jokic ,pogledaj glupsone statistiku harrisa i murraya kao i ostalih.kao sto vidis napisao sam da je dobar igrac i trenutno je zvijezda denvera ali to se preko noci moze promijeniti.denver ce uskoro pasti nije mu mjesto na vrhu ja se nadam da ce jokic ovako nastaviti ,drag mi je jer ne igra za smrdiju.a nestabilan jeste kao i svi vi,ima utakmica na kojima je dao po 4 poena kontas sta hocu reci?ne kontas.
@UterivacDugoga utjeram ti druze nisam rekao da je prosjecan igracic citaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)