Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su mi ljigavi i beskičmenjaci muškarci, muževi koji nemaju ni zrna ljubomore. Fuj, bas mi se gadi kada muškarac pokazuje svoju ženu svima i da se drugi kao eto dive kakvu on voda. Pa gdje je stid nestao. Naravno protiv sam bolesne ljubomore ali brate pa razmisli jel bi volio da ti majku, sestru, kćerku svako gleda u toplesu, u kupaćem i sl..
nije dotakla telefon heftu dana ali eto slučajno je prijatelj bio tu baš kad ju je momak zaprosio pa ih uslikao. Kakva slučajnost! Kako se više ne gade sami sebi koliko su fake.
Nova gomila anonimusa i njihovih beznačajnih instagram poteza
Pitanje: sta je radio tu prijatelj, dok je ona bila topless?
Khal Noah!
sevap bi bilo ovog malo osisat i obrijati msm da ga rodjena mati ne bi prepoznala
Lara 8,5-9. Mogu shvatiti zasto se zeni.
WTF?!