Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirza je uprkos 11 poena odigro lose...
Fulo je dva tri polaganja, namijesta se za tricu a stoji nogom na aut liniji, u odbrani je imo sami onu jednu izbijenu loptu.. Nije buo najlosiji, ali daleko od dobrog. Ne znam zasto je to ljudima problem reci/procitati.. Ona 22 poena od neki dan su bila super, ali ovo veceras je tanko..
poceli ste ga forsirat ko i dzeku , samo nez dokle :D vjerovatno dok ne pocne se stedit u repci , a nadam se da nece nije valjda isto smece ko i onaj uhljup od manekena :)
momak koji igra svaku utakmicu odlicno srcem
Bravo Mirza Jablanicki ponosu !