U izvedbi Paula i Jordana
0
Je li ovo najbolje zakucavanje NBA sezone?
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raznijet cu ti ja sestru nepismenu, cuj razniJo, pa je.bo te onaj ko ti dovede internet na Romaniju
zakucavanje godine? zakucati preko igraca od kojeg si visi 30tak cm, tezi 50 kg + iz trka. ne zvuci impresivno. knight ima m*** i odigrao je odbranu na kraju krajeva a ne kao vecina drugih zbrisu u out da ne budu na posteru.
Ocam' i ja ovako na basketu u mahali.
Jos ako uzmemo u obzir da je covjek ljevak a desnom uhvatio loptu i prikucao hmmmm Raznio ga ko petardu
ja zakucavanja i govana
Go home Klix, you're drunk.
Nepismena paljanska vlashcino
Ne uzimajte novinara u usta kad ste vi jos gori sa svojom pricom Pricate gluposti jer nije zakucao preko Nate-a nego Knighta koji je visok 191 cm a treba uzeti u obzir da je zakucao nakon alley oop pasa sto je samim tim tezak dunk pa i da zakucas nez kome u lice i samim tim je teze naci balans kada tako hvatas loptu zato DJ number 1 za sad za dunk sezone !
nije...
zasto najbolje? sto je puno skocio? pa ovaj jordan ima preko 2 metra visine,covjek je centras teski,bilo bi sramota da ne moze ovo napravit najgore je kad novinari postanu kompetentni za sport lajici
Ukucajte Kobe Bryant Destroys Josh Smith To je najbolji dunk godine
Naravno da ne
JEST GA RAZNIJO, OVAKO CE I GRCKA BOSNU RAZNIJET
ovakva zakucavanja su se prije 10-15 godina mogla gledati svaki dan, dok je NBA valjala cemu
Auu, fantasticno!