Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješan pokušaj ismijavanja Nurkića koji je bio 2 metra udaljen od Jamesa kad je ovaj već bio u skoku. James je naravno super igračina, ali on je izgubio utakmicu. End of story.
Ma bilo je boljih zakucavanja od njeg da se ne lazemo
Pisaj ih Jusufe!
pa jace mi je zakucavanje embiida nad westbrookom
Dobro ali nista spektakularno kakvih je bilo.Kad se sjetim kad je Danilovic zakucao preko diva Sabonisa... e to se broji kad zakucas preko covjeka 20cm i 60kg veceg od sebe.Ovdje Jusuf nije prakticno ni pokusao da ga zaustavi.Americko sranje i ismijavanje stranca.
E moj Juka, dok si imao masu mogo si otpuhati Lebrona, hebo te fitnes i aerobik, pretvorio si se u kostura, nemaš snage ni uspravno stajati a kamoli nekog odgurati.
Jes je ćovjek zaljepio !
Iskreno, poslije ere Dzordana i Bullsa NBA je izgubila svoj smisao.
obično zakucavanje, kad uspije kao veliki Vince Carter da preskoči bukvalno onog francuza od 217 cm, onda ce biti spektakularno. Ili kao Jordan od 198 preko Mutomba. https://www.youtube.com/watch?v=WihbbVEmppI https://www.youtube.com/watch?v=UFHAfs3qXug
James je takva kosarkaska velicina da se vise igraca izmakne s njegovog puta kad on krene agresivno prema kosu nego sto poskusa da stane ne put teretnog voza u ponoj brzini. Pokusat blokirat njegovo zakucavanje te stavlja u vrh kosarke. Nego malo gubimo orijentir ovdje.… Ako Cleveland slavi Jamesovo zakucavanje u utakmicama koje gube... To je njihov izbor. Najbrzi put ka zaboravu Jamesovog zakucavanje bi bio put ispadanja iz playoffa prije finala konferencije.
U medjuvremenu Nurkic i ekipa trenutno treci na zapadu dok je Cleveland sad pade na cetvrto mjesto.
Le bron, le sere
Novinaru koji preseravaš, Jusuf zaradjuje milione a ti radis na klix-u :)
Malo je prećero sa ovim hvalospjevima....
moraš budalu pustit... da se neko postavio ovaj bi bio van terena pola godine..nije Jusuf kriv, ispao je fer
"Mislim da upravo iznose Nurkićev leš iz svlačionice", rekao je Clarkson nakon meča
Nema sta, kucanje je Haos bilo i drago mi je da igrac moze tako izaci pred Kamere i ispricati kako je letio i o cemu je razmisljao u tom letu.. kako su saigraceve reakcije bile woow.. kucanje karijere i bla bla bla.. na kraju krajeva, koji rezultat bi na kraju ? pusiona burazeru.. kao i citava ova njegova sezona i predstojeci playoff.. zbog ovakvih izjava, Mamba>Lebron Kobe je bio doktor za njega sto se tice igre i razmisljanja #Lakersfan since 1996
Aminu odustao, CJ pobjegao u stranu, i Harkles se sklonio također, jedino Nurk ostao da brani koš, nije uspio izblokirati, al svaka čast na trudu...