Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino mudro bošnjački šuti
ma njemu je prioritet kerove istrijebit sto i podrzavam, medjutim ne moze to radit cijeli mandat..
a inače je svakom loncu poklopac. odmah reaguje na članke na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj bukva sve lopovi,mogu mislit kako je tebi postenom bilo sve to podnjet.izdrzi brate .
Jeste nesposoban ali je i uletio u pravu mafiju...Dino sad koristi poziciju da skine sa sebe ljagu i prebaci sve na jednog čovjeka. Danas sav važan na TV sa Merlinom, 250 000 doček Nove godine. Ima on te fine manire, zna znanje, mazne, a sve nevinašče: nema ništa fol, živio s majkom dok ga Dalija nije udomila.
. PRAVO LICE “LIJEPE NJIHOVE”! USTASE DIVLJALE PO ZAGREBU (VIDEO) http://tinyurl.com/jrmjtpe ..
Sad se postavlja pitanje kako Konakovic moze voditi jedan Kanton kad nije mogao voditi jedan košarkaški klub. Čak ga u crno zavio. I onda se naljute kad im u facu kažeš da propali sportisti, propali pjevači, propali tkz biznismeni vode ovu jadnu drzavu Bosnu i Hercegovinu
Admire, prezime ti sve govori!
Niko Konakovica ne spominje a lik glavni akter price
I šta, ti sjedio na mjestu direktora 5 godina i ništa niti si znao, niti si poduzeo? Mutan si Bukva, nesposoban, utopio se u bh sivilo uz parolu "nisam za kriv, krivo je more". A ko to još treba odgovarati? Ko? Daj imena, javno prozovi, ako već nećeš kako kažeš da se blati tvoje ime. Uz dokaze, naravno. Valjda si neke prikupio u ovih par godina šefovanja.
Šipu tuki. ŠTa se praviš lud, ko da si do juče živio u Švici pa ne znaš kakva smo govna od ljudi. Bjažiii ba
propao klub i cao
Kakvi su bili košarkaši takvi su i rukovodioci. Sve će ovdje da propadne, al baš sve.
Zeljeli su svoj uspjeh!
vratite dugove i ugasite se!Odgovorni iza resetaka
Pa neka sada plate iz svog dzepa ovi koji su retardiranom Vucurovicu dali ugovor od 80.000 € po sezoni. Cuj 80.000 milja eura!!! Hahahahahaha
Pogledajte film " PLANETA MAJMUNA ", nažalost građani Sarajeva imaju upravo taj scenario u stvarnom životu, vode ih upravo takvi likovi koji su korumpirani i involvirani u veliki kriminal, ova priča o Bosni je naša realnost i pokazatelj šta su radili i šta rade likovi poput Dine Konakovića i Amira Zukića, misle od Sarajeva stvoriti Kalifat, sada mame Arape i sistemski ih naseljavaju.Kada nam ubrzo uvedu vize oni če se povuči na rezervne položaje u Tursku, a mi čuditi sami sebi.
Bukva nesposoban i dezorjentisan, uljuljan u funkciju nekog direktora, a na kraju kočije postaše bundeve, mudro zaobilazi glavnog kreatora propasti Konakovića i tako kupuje slobodu i amnestiju za svu svoju nesposobnost, te prikrivanje velikog kriminala.Bosna je uništena iznutra Konaković i ekipa dovode raznorazne menađere, potpisuju se štetni ugovori i gomilaju troškovi, a iz svih mutnih kombinacija izvlači puni tal, na kraju opet propast, ovako nam je sve u Sarajevu.
Bukvane, ti si bio jedini tzv kapiten koji je presjedio cijele utakmice na klupi, no nije ti bilo dovoljno ponizenje da sam sebe pogledas i lijepo odes. One minute na parketu si iskoristio tako da si svaku akciju upropastio svojom ogranicenoscu. Kad se dohvatis lopte sve si fulao, ukljucivsi i zicere. Nije ti bilo dosta. Onda si glumio direktora, pa sad kmecis kao eto ti si htio sve najbolje. Nazalost tvoje najbolje je ispod svih minimialnih kriterija. Kako u sportu tako i izvan njega.