Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irving posti a bosnjo dudla nargilu po carsiji
Nek se ljuti ko hoce ali velika vecina Bosnjaka su muslimani na baterije,samo malo ko ce ti priznati.Ateizam i posvecenost majci Bosni je spas za nas💪
Pa ne moras sve svrstavati u isti lonac. Vi nove generacije ste najgori mogu sljam na planeti. A sarajevo je uvijek bilo sramotno tokom ramazana. Klubovi rade baste i sve ostalo. U drugim sredinama i pitomijim, kafici su prazni za vrijeme posta. Svaki sarajevski papancic ide na nargilu sada i za 5 km tu sjedi 7 sati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“Na Sudnjem danu, ljude će u džennet najviše uvoditi lijepo ponašanje!” Hadis
ako je bio vjernik i imao izvrsavao farzove
Nije lako biti vjernik. Il si 100% il nisi. Nema srednji prst a vjernik.
Ovaj nije dobar sa glavom
Pokusaj da postis pa ces dobiti odgovor
Kajri Irving brat nas.
Ko je gledao utakmicu vidio je da se jedva krece. Imas ugovor na 200 miliona a radis nesto sto direktno utice na kvalitet tvog posla. Doduse kako Celticsi igraju odbranu izgledalo je kao da i Durant posti.
ljudi su stvoreni da bi grijesili i da bi se kajali, gledajte svoja posla, Allahov je post i on ce nagraditi za njega. Podrška bratu!!
dzabe postis ako se tako ponasas pred ljudima..
Nije sport vise sport. Sad je sve osim sporta. Isto neki reality show.
Ne zivi on ni u kakvom rijalitiju,vec on zivi svoj zivot i upraznjava svoju vjeru,a mediji od toga prave nesta posebno.Zasto bi tv morala to da ispostavlja da covjek posti,ne zbog njega vec iz razloga da bi dijelila ljude.
Irving je car
Jes ponekad lud ovaj Irving , al nece biti pleja ovakvog sljedecih 30 godina