Ismet Sejfić, veliki talent
1
"Interesuje me samo nastup za reprezentaciju BiH"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma BIH ima pun klinac talenata, samo ne mogu da se istaknu od BABINIH SINOVA i ostale bagre -.- Zivjeli mi sa postojecom bagrom, a vi talenti .. samo bjezite odavde :D ionako smo isfrustrirani u svim sportovima , tako da nam ne trebate... imamo mi nase BABINE SINOVE da brane nase boje ! :(
A gdje ti živi mama, da popravim gol razliku?
Momak sa Sokoca i ima zelju da igra za bosnu, to te neko pogresno informiso, decko je Srbin i igrace za Srbiju, a uostalom sta ima igrati za reprezentaciju koja sluzi za nabijanje kos razlike.
Svaka cast Ismete samo naprijed!!!!!!!!
Ismo ljudina si prava, al brat ti je još veća.
ljudina je
isti brat Salko e vala je ljudina :))))
BrAVOO ISMETE TURCINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pliva patka ,pliva guska ...
@Profesor Šta ti nije jasno. Trenutno ima 17 godina, a otišao je u Tursku kada je upisao sedmi razred, odnosno prije nekoliko godina. Kontaš?
\"sedamnaest godina\" \"završio šest razreda osnovne škole\"
admine po.s.erem ti se usta sto si mi obrisao komentar !!
Opet??? Pa, jbt, ne samo da ćemo, s ovolikim talentima, rasturiti Europu i svijet, nego i svemir i okolinu!
Ja sam cuo da ima jedan veliki talent Emir Zimic sto igra negdje, ne mogu se sad sjetit gdje...helem, dok je bosanaca bice balvana.
\"novi kloc!\"....samo naprijed ismete!
ostani Ismete tu gdje jesi medju tvojima bolje ti je :)