Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igore popusi mi idole
Buraz, vidis kako ih ubi dusmanluk... Vujosevic je ljudina.
@AragonSorab bosanski pravoslavci su uvjek zivili po brdima i sanjali da sidju u gradove..jesil mislio da su ih protjerali sbrda nabrdo..lopino lazljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko je sad ovaj kondom?
evo malo da ti pomognem, napravio ga je jedan laktaški vepar
to je posljedica Dodikovog puknutog kurtona
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do-dick junior....
Jeli ovo onaj sto dobi Kredit pa ne mora vratit??
Igore provjeri genetsku strukturu ličiš na Turčina sto očigledno jesi
Ko mu je otac i dobar je.
Igore nabo te babo na rogove...
jesi ti interesantan jednom Vujoševiću eheheh anonimusu
...sirovina babo, pa sirovina i potomak.
Tata drpi pare od Banke Genocida, pa onda upumpa u taj seljacki klub, a Banka Genocida rikne, pa onda stvar se sanira lovom iz depozita koje vecinom puni FBIH! Nista ne brini sinko, kad tata bude isao u cuzu i ti ces s njim.
što se boni bošnje & bošnjinice palite -- od vaše upale samo ovaj kix ima koristi... a da nije twittera i sličnih gluposti za ovu dvojicu normalan svijet ne bi ni znao!
Vidim da se pored dinastije Izetbegovic i dinastija Dodik ustolicava.
Gligore, došao ti je Veljko na čašicu viskija, u okrnjenom džipu, sa slomljenom bejzbol palicom i polomljenim nosom. Fino društvance, daBogda vam zanavijek ostao u krljavim Laktašima u zajednici srpskih općina
hahaaaha mišu mali, i ti bi izgleda u politiku!? pa prije dvije sedmice nahvali to isto Sarajevo na lijepom dočeku i dostojanstvenom ponašanju navijača KK Bosna...
Igor moron ko babo
@ParadoXX milorad je trebo durex kupiti, a ne one jeftine sto lahko puknu.
vrati milione kretenu u drzavnu zajednicu...
Okrnjim ti mamu i sve zensko sto ti hoda po kuci.