Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako 150 kg govana da skoći zaebo je zakone fizike..
@blaff Oooooh Džizus Krajst :)
Izgleda da su u BiH i prije rata dolazili migranti, gledaj ovog gare Dodikovog Igora, isti pakistanac. Gdje li je Snjeza hodalla hahahahha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek 0 60-toj skace i daje koseve dok drugi biraju mjesta na grobljima i mezarima. Napravio od nizerazrednog Potkozarja iz Bosanskog Aleksandrovca stabilnog ABA ligasa tok su genijalci iz Sarajeva unstili KK Bosnu nekad Euro sampiona. Za kosarku Mile kapa do poda i cista 10-ka. Stose politike tice i uvlacenja Srbiji i Vucicu 2+. Treba biti objektivan.
@BiH sport a mnogi gladni,i govana bi jeli da prezive
Gledali smo kako bakir igra,ne moze ni dobaciti do kosa,kao sto bosnje nikad nece dobaciti do eu.mile bi odero bakira 21:0.dodik je od igokee iz laktasa koja prije nije postojala napravio najjaci klub u bih, napravio dvoranu, a tvoj bakir je uspio bivseg prvaka evrope sa naslijedjenom infrastrukturom,srozati na najlosiju ekipu u bih,tako da je svakome tu jasno ko je retard. I zato bakir nikad nece moci u istu recenicu sa dodikom.bakir sve sto dotakne,unisti,a dodik napravi.
Do oporavka Jusufa nemamo potrebe za brigu jer imamo Milorada
Pravi krkanski pokret. Mrzio sam uvijek igrati protiv krkana sa ovim potezima nekoordiniranim.... Sli svaka cast za mobilnost...
Klix baš kao Kurir. Treš njuz.
Dnevni Red u glavi Dode 1. Prvo cu slomit narod 2. Pa cu konacno pokazat moc protiv djece
Hoće li Miloradov sin u Njemačku?
Bolji je od nasih licemjera.
Znači, FUJ!
Koga boli qiton sta je neki od DoDICK-a objavio?
Dodik veci cooler od Bakira. A Dzaferovic karizma level 0. :)
Što se vepar zapuhao
dzaba sve kad si svinja
Mrzi Ameriku a prati NBA
odakle ti to da "mrzi" SAD
Bolji od cijele repke BiH :D