Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velike bure u sportskim takmičenjima su često predznak raspada tih društava, ne bih da slutim ni da vas plašim, ali istorija nas tako uči...
Slicno razmisljamo, mada ja raspad vidim kao sastav :) dakako, nakon zvizduka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=zU73yqxM7iU......Svi su nasi samo jasi... https://www.youtube.com/watch?v=wroIY9IQvYs......idu vasi a idu i nasi... Redoslijed pjesama uzeti shodno svom plemenskom odgoju....1-2...2-1...formacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I treba. Bravo za savez. Neces da poštuješ pravila takmicenja a ko fol zelis biti prvak drzave. Ma zdraooo
Pa KS BiH nije pod kontrolom vladajuće trojke i šta sada. Ako su glupsoni mislili da će ih političari - kriminalci i vlasnici KK klubova zaštititi - izgleda nije baš tako.
Hahaha Listice jel te sram ovakve titule??? Igra se prvenstvo,pa liga 6 ä,pa play 9f....haha Igra se dok Listica ne bude prva
bravo za savez, treba uvesti reda u košarku. majmuni neće da igraju, glumci, ma marš u tri pm sestre vam na belaj nabijem.
Tako i treba... Pa i da su u krivu, uvijek se znalo ko kosi, a ko vodu nosi... Nijedan klub bez obzira koji klub bio nema pravo staviti se iznad saveza koji ima podršku FIBE.. Vidili smo sada nedavni slučaj sa fudbalskom super ligom, dobili su po ušima svi oni koji misle da su iznad nekoga..
Nova epizoda Alan Ford - a slijedi i to luđa nego ikad do sad
KSBiH je propao onog trenutka kada je Teletovic postavljen samo tada to nije bilo nikom jasno , svi slijedeci potezi i postavljanje ljudi na funkcije u KSBiH su vodile do ovoga scenarija tj do nestanka KSBiH
Celik je sad 3 u drzavi!hajmo celicni!
A treci ide u drugu ABA ligu :-)
Bravo Mirza
savez sam sebi skocio u stomak i unistio kosarku. ako su svi saglasni sa stanjem na tabeli koje je i realno onda su trebali izmjeniti svoje odluke.
Bravo za klubove u Republici Srpskoj. I Hrvtski klubovi trebaju izaći
Pa, haveru, hrvatski klub je ostao da uzme titulu, a Sparsi su ostali uz vas. Nikada nećete naučiti.
Sad ce ova 3 kluba osnovati Superligu, pozvani jos Efes, CSKA, Barcelona i Real.
Sparsi su za 12 dana odigrali 10 utakmica zbog doigravanja za Aba ligu i zavrsetka domaćeg prvenstva, pa su tražili da se odgodi doigravanje, zbog umora i mogućih povreda.
Trebali su dati Ikea-ji go trofeju
Podrška- prvo kažeš odgovara svima posle te Q boli, ma maršš
Tako se pobjedjuje u BiH. Red je na Hrvate