Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za nasu Igokeu. Naprijed nasi !!
A kako je naša Bosna igrala u ABA ligi, zašto nema ništa o tome?
Biscanin sam, ali koliko sam nekad navijao za Bosna Asu, i Sloboda Ditu, sad navijam sa Siroki i Igose :) Bosanac koji mrzi ove ekipe neka se stidi samog sebe ON NIJE BOSANAC !!
Bravo za Igokeu. Sigurnim koracima naprijed prema Euroligi. Iako su bili u maloj krizi u zadnje dvije utakmice, izgleda da se vracaju u pravom ritmu. http://hoopsuniverse.net
Sve je to vaše bosansko? Aahahahahahahahaha
ne navijam za Igokeu i uvijek kada igra zelim da izgube. Zasto, pa zato jer vlasnik Igokee zeli da BiH ne postoji.
Javio si se da provociras. Zasto bi neko napisao " ko j... igokeu" kad je to sve nase Bosansko i svima nam je drago kad nekom ide a narocito u sportu.
SAD CE SE NACI NEKI ISKOMPLEKSIRANI BOSNJAK KOJI CE RECI KO J.E.B.E IGOKEU KAD SU TO SRBI IZ RS! A NIJE SVJESTAN DA TIM RUSI BIH, A SVE SE OGRADJUJE KAKO PODRZAVA SDA KOJA KAO CUVA BIH HAHAHAHAHHAHAHAH! E OVOME VAM JA PRICAM!
Srozavanje hrvatske klupske kosarke se nastavlja. Zadar rasturaju dodikovci, Cibona pada od sumadijskih lokalaca, a Cedevita se blamira protiv mizernog MZT-a usred Zagreba. Treba oduzeti Hrvatskoj jedno mjesto u ovoj ligi i dati npr. Bugarima.
Bogami izgleda Euroliga Dodiku, taman da mu Igokea pronosa srpsku trobojku na ledjima dresa kao sto kosarkaska sekcija FCB nosi katalonsku zastavu.