Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pristojan poraz, Bosna moze biti zadovoljna, Igokea neka druga dimezija za citavu ligu...
Ponosan na Bosnu, ponosan na sebe i pibliku u Skenderiji, mislim da Bosna onakav aplauz ne bi dobila u Banja Luci
Nisam iz Tuzle, ali sam siguran da bez Tuzle nema košarke. Kad Tuzla napravi igrača, biće i košarke i reprezentacije. Sve je ovo prodavanje magle, dok je Široki imao sponzore, bio neprikosnoven, sad je to Igokea, a sutra Bosna ili neko drugi. Niko se više na bavi stvaranjem igrača, Igokea u rosteru ima jednog svog igrača koji nikad ne igra.
Uništile Bošnje svog istinskog giganta pa im sad godinama dominira Igokea . Bošnjo ko Bošnjo merhametli ne bi bio Bošnjo da se ne uvlači u guzicu i aplaudira istim onima koji su prije malo više od mjesec dana držali transparent o tzv. RS . Aplaudirali bi i oni njima da je kojim slučajem bila obrnuta situacija ali kamenjem , stolicama , veličanjem Srebrenice , haških optuženika itd .
Bili bolji... Kulturno docekani i ispraceni iz Sarajeva.. to bi trebalo da bude pravac.. Voli svoje, postuj tudje i mirna Bosna(i Hercegovina)
Što reći poslije meča u kojem se pobjednik znao od početka. svaka čast Vasiljeviću, Ikoniću , Delaliću, Rešidoviću ostali ne zaslužuju da igraju za Bosnu. Sa ovim konceptom opet tonemo u sivilo i da slućimo za nabijanje koš razlike iole jačem klubu. Bosna bi trebala pored ovih gore nabrojanih igrača dovesti mlade talente iz cijele Bosne, i samo takav rad može vratiti u vrh bh košarke . Nešto kao Budućnost iz Podgorice..
Šturanovic i Strahinja ne zaslužuju? Jesi li ti Bosnu pratio samo zadnjih deset minuta finalnog meča ili pratiš bar od početka sezone?
@BosnianKingdom46 nekada je Bosna bila prva, druga ili treća u exYu. Sada bi i u ovoj ABA ligi bili kanta za nabijanje. Šturanović da valja igrao bi za makar Budućnost kao braća Šehović..... Volio bih i ja da smo bolji, ali deru nas ovi iz laktaša zbog amatera iz Uprave... Mogao se je Zimić dovesti umjesto Šturanovića.... nije loš ni onaj centarSejfić.. a AKO ŽELIMO NEŠTO VISE I NEKOG DOBROG AMERA..
Popisa se Dodik po Sarajevskoj bosni... Lakatasi svrsise po sarajevu...
@BLSandokanRS..jel bi lemi u Sa?
koliko može stati ljudi u punoj dvorani.... maloj dvorani?
Najveci upsjeh bosanskih posrbica je pobijediti klub koji je bio pred gasenjem.
@ssexydimije Ustani kad spomines KK Bosna, .cka ti materina vlaska.
@Remastered Vlasi su ti u Rumuniji. Kad se spominje kosarka zna se ko je najjaci, ne samo na Balkanu. Srbi naravno.
Eh,ovdje je Dodik win !
koja radost osvajanja državnog kupa, čestitam!