Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a slika KK Bosna vs KK Siroki, nidjeeeeeeeeeee veze hahahahha
Ko bi rekao da BiH ima ova jaku košarku. ABA liga nije šala. Među najjačima je u Evopi, ako nije odmah iza Evro lige. Sve ostale regionalne lige imaju po jedan ili dva jaka kluba, dok je ostalo sve boranija.
Ma nemoj zezati? Nastavi sa flasicom bebice, nisu portali za tebe.
odvratna mi je Igokea jer njen vlasnik zeli raspad BiH i nadam se da ce uskoro poceti gubiti sve utakmice
A zašto naše Bosne nema na tablici, izgleda da su je greškom izostavili?
Bravo momci.
Do sledeće sezone da Bosna ili Široki uđu u F4. Kad može Igokea što ne bi mogli i oni? Niti su to neke pare koje je nemoguće naći. Niti trebaju najbolji igrači. Samo treba znati sastaviti dobar tim. Kad Široki dobio Partizan, što ne bi mogao sa boljom ekipom i u F4?
Bromazepam od 3mg i Laka ti noc.
E tako. IDEMO DALJEEE
za ovakve nizerazredne vjesti nema mjesta na ovom portalu.ovu vjest ko je procitao je retart.LIKE ako nisi retart !!!
Kakva predstava nasih momaka ! Svaka cast ! Ona trica Jorovica kod 77-75 je prelomila utakmicu. Ne znam zasto Edwards ne igra vise kad je fkt prejak centar. Filip trpa slobodna ko lud. :D Sad nam treba jos samo pobjeda u gostima protiv Partizana ili Cibone.