Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo se u emisiji na HRT-u horski usaglasili da bi voljeli da dalje idu Finci dalje,tj. da mi izgubimo sada ...nase drage komsije krvati:)
Na sinosnjim kometarima pored izljeva mrznje, psovki i ostalih vulgarnosti, sam procitao takodjer jedan vrlo simpatican post. A bio je od jednog BH Hrvata, koji je rekao, \"kako volim ovakve utakmice, ko god da pobjedi, moji su pobjedili\". znaci nema smisla naturati nekom da voli BiH ako ne zeli, taman da su mu 1000 koljena unazad, Bosanci. Ako necije srce kuca za drugu zemlju, svejedno. Bosnu ima ko voliti. Ja idem samo od sebe, kad bih meni nametao neko da volim nesto, iz protesta bih cinio kontra. Zato Bosanci moji, svakom svoje. Doci ce nekad vremena gdje ce sve to biti nebitno.
dođe mujo u zagreb i kaže konobaru žemo vopi kaže konobar njemu žemo dnohla gleda ga mujo onako ne kontajući i kaže ma daj karlovačku
realno, ni hr ni bih nisu zasluzile da prodju dalje makedoncima zelim sve najbolje u nastavku prventsva
de ba jajcanin,ja sam bosnjak i nikake mrznje nemam :) zao mi sto obje ispadosmo :) poz
Meni je zapravo drago zbog onakvih komentara sinoć i onolikog izljeva mržnje prema Hrvatima sinoć. Neka se vidi bošnjačka multietničnost u svoj svojoj punini.
na dobrom smo putu, padamo u toj famoznoj trecoj cetvrtini, je.b.o ekipu kojoj je najveci hendikep da ne znaju otvorit drugo poluvrijeme
Dodje Mujo u kafic u Zagrebu i kaze konobaru: Donesi mi kahvu! Konobar: Kavu? Mujo: Ne, kahvu! Konobar: Pa to vam je sve isto!? Na to će Mujo: Kako može bit\' isto, a je l\'isto kad kažem da sam ti ženu pohvalio ili povalio!?!
Rama kolika ti dnevnica,uvodim vodu toplu i hladnu u cenifu te mislim da si ti pravaosoba za irgeta.
Hvala care!
IDIOTI kada ce te shvatiti da sa ovakvim komentarima ne cinite nista dobro ni drugima ni ovoj zemlji a najmanje sami sebi.
nevezi tugu za srce. Bosna je takva. Ovo ti je samo navijacko prepucavanje, jadni su tvoji stavovi ako ih formiras na osnovu internet komentara. Da je tako recimo, nijedan Bosnjo vise nikad ni marke nebi trebo nositi u Makarsku, posle onih gluposti ljetos.
U turskoj najblji strijelci: preldžić , Turkouglu ( inače Hidajet Turković) i Omer Asik (Omer Ašović ili tako nešto) , treba dodati da za tursku igraju još 3 Bosanca! Što nas ima mašala
džaba vam,bolji smo i od bih i od srbije i u nogometu i u kosarci i u rukometu i u 99% ostalih sportova,jedino u tenisu nole je car (iako i on ima srpske krvi ko domercant bosanske) aj selam i pozdrav
\"Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Emir Preldžić s 18 koševa i pet skokova.\" Nabijem ja njega na k.u.r.a.c.
ja BUDALA navijo za BIH protiv Bjelorusije i vidi sinoc one komentare o Hrvatima iz Hercegovine i Bosne..ono nije mrznja vec nesto puno vise... Iz Hercegovine sam tocnije Čitluk i za BIH sam navijo poslije Hrvatske ali nikad vise..svojim komentarima u_b_ij_ete i posljednjeg Hrvata koji navija za BIH!
nije fer da tako pricas, par novinarskih subjektivnih misljenja ne znace nuzno da je i cijela hrvatska javnost s tim usaglasena, dovoljan pokazatelj toga je stanje u Hrvatskoj pred utakmice izmedju BiH i Portugala, al mi smo narod koji dobro brzo zaboravlja, a uvijek se lose reflektira u javnosti, zato i jesmo u ovoj naizgled beznadeznoj situaciji u svim segmentima drustva