Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah neeee,, to nije bila bajka nego stvarnost.!!!! Tada su bili \"svi za jednog , jedan za sve\" ............... poslije tri upljuhe sve razorise :( znate vi koje :((((
pitanje malo ? Hoćetel vi i nakon još 30 godina sjećati se osvajanje trofeja koji je da se ne varamo trofej za svaki respekt, al vala za obiljezavanje 33 godišnjice NIJE. . Možda neka to stoji kao podsjetnik na neka vremena kada se moglo u ovome gradu nešto uraditi, ali samo kao podsjetnik. Da se ne varamo to se neće više nikada desiti, jer je ono bilo Sara--jevo u sklopu ju..gosl--avije sa najkvalitetnijim ljudima na čelnim funkcijama u sportu i nauci i politici, a sada je ovo kasabetina kakve nema.
dobro je vise stim posranim komunizmo, dokad vise kenjat i cmizdrit oko nj. to se retardosti ne mogu prilagoditi danasnjici i ne zele se boriti sa stvarnoscu. hedoniste, navikle da im tito baci kost da se zabavljaju, a on ce pecenje jeste i govoriti im da jedu istu stvar. urokase nas sa svih strana, a ovi jadovi samo, tito, komunizam, ona vremena, bla bla bla..
I JA G A C E TVOJE MAME .
Cuj navijaju Jugoslavija a Bosna pobijedila, ali naravno nije se smjelo navijati Bosna Bosna jer bi nekoga optuzili za nacionalizam. Da odgovorim ovom realisti: Prvo nije tacno da je svima prekonoci Jugoslavija postala teska. Koliko ja znam prvi ste vi Srbi poceli praviti probleme u aprilu 1987 na Kosovu kad je Sloba Sloboda dosao i poceo govoriti Niko ne sme da vas bije. Te iste 1987 podmetnuli ste Hamdiji Pozdercu Aferu Agrokomerc sa Fikretom Abdicem, jer je Pozderac bio iz Krajine, a upravo vam je on smetao jer je bio predsjednik Ustavnog suda SFRJ, preko kojeg ste pokusali ponistiti Titov Ustav iz 1974 po kome bi vi uz Crnu Goru i Kosovo i Vojvodinu imali pravo na 4 glasa na spram ostalih republika, pa bi onda vi o svemu oducivali.Ustavom iz 1974 sprijeceno je da Srbija u SFRJ bude ono sto je Rusija u SSSR-u. Kada ste 1989 konacno to uspjeli sprovesti i pokusati majorizitati druge, mi smo iskoristili pravo na otjecpljenje.Kraj price.Vi ste krivi, rusili ste Ustav SFRJ iz 1974.
Svaka cast Bosni -- ali cetnicku karinicu nerazumijemo stavi neki natpis sa latinicom -- srpska posla i u novinama starim..
Kako tendencozan prilog. Uz sve pohvale i pocasti rahmetli Kindzetu, sarajevski studenti su bili predvodjeni Zarkom Varajicem. Varajic je na toj utakmici postigao rekord finala evropskih kupova po broju datih koseva. Normalno, ni jedan ot njih nije nasao mjesto u ovom prilogu nijti je to i jedno rijecju spomenuto. Sramota je kako podmecete Kindzeta na ovako kvraan nacin. Kinzde to nije zasluzio.
Moj otac je bio na ovoj utakmici :) Jos i danas kao uspomenu na sampionsku titulu imamo trenerku KK Bosna, i zastavu Emerson-a.
Nemoj ih zaje.bavati, to im je slaba tačka. Dobiće čir od sikiracije pa će opet Srbi biti krivi :D
je li ono jezik bosancica u novinama hehehehehehehehehe
Da, bio sam na utakmici u Grenoblu.
Bosna i Sloboda Dita su dva najveca kluba u kosarci u nasoj drzavi,nazalost ne ide sad kako bi trebalo da bude,da razvaljuju svakog,sad su tu Capljina keks od marku,Brotnjo Milenijum,Listica Lopovsko profiterska...al\' kad tad vratit ce se kosarka pravim klubovima.
VARAJIC je odigrao utakmicu zivota i bukvalno sam donio pobjedu Bosni .. Ubacivao je sa svih strana, jednostavno je taktika bila daj loptu Varaji i skloni se ..
@bolo Ok je to što pričaš, samo si tu Državu u kojoj si se rodio SFRJ trebao braniti i odbraniti u Sloveniji, a ne je braniti na granicama zamišljene vam Velike Srbije.... u tome je problem..... pustili ste Sloveniju, dio Hrvatske (to nije bio plan VS), a onda se sjetili lafo braniti SFRJ u Bosni i Hercegovini, ma daj.... koga vi folirate više.... cijeli svijet vas je prokužio šta ste htjeli, a ti nama ovdje prodaješ maglu sa RTRS-pokušaj ponekad pogledati i normalnu TV (CNN, BBC, Eurosport), pusti se propagande RTRS....
starija pobjeda od muslimanske nacije, pardon bošnjakistanske.
Ja sam se rodio u SFRJ. Ja sam imao pravo da spriječim udar na svoju državu. i da spriječim njen raspad. Zamisli sada da jedna država u USA samostalno raspiše referendum i proba da se otcjepi. Da li bi to demokratski amerikanci dopustili?
balyije samo vade neke vijesti iz parafina. a, i to je bilo u ex yu. osvojite sada nešto, osim na para-olimpijskim prvenstvima u sjedećoj odbojci.